2777
2789
عنوان

صدای اضافه در قلب نوزاد ۵۳ روزه

1630 بازدید | 17 پست

سلام وقت بخیر بچم سرماخورده و سرفه میکنه سینشم یکم خس خس میکنه بردمش دکتر با گوشی پزشکی معاینش کرد گف یه صدا تو قلبش شنیدم ممکنه یه سوراخ کوچیک تو قلبش باشه ببرش اکو البته گف چون تا الان اذیتش نکرده و مشکل خاصی ایجاد نکرده چیز خطرناکی  نیس الان نگرانم کسی چنین تجربه ای داشته این صدا به خاطر سرماخوردگی یا خلط سینش نیس؟ تو معاینه های قبلی چیزی نبود

دخترخاله م قلبش سوراخه اونم از نوزادی اینطور بوده الانم همسنیم ۲۵ سالشه مشکلی نداره،معمولا رفع میشه اگرم نشه خطری‌ نداره ولی خب پیگیر باشید ببینید دکترا چی میگن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم داشت قلبش سوراخ بود که به مرور زمان تا دو سالگی خودش بسته شد نگران نباش چیزی نیست 

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

برای منم دقیقا تو همین سن کم مشابه شما اتفاق افتاد بردیم فوق تخصص قلب کودکان گفت مشکلی نیس یکسالش ک شد بیارین اکو هم نکرد دوباره بردیم گفت مشکل رفع شده 

اکثرا مشکلشون حل میشه نگران نباش 

بعد از یک سال اگ سرماخورد ب دکترش بگید صدای قلبشم چک کنه همین

مثه من خودتو عصبی  و نگران و گریه کن بار نیار

سلام عزیزم میشه بگین نوعش چی بود

سوراخ بین دهلیزی داشت 

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
سوراخ بین دهلیزی داشت 

من دخترمو دیروز بردم گف مشکلی نداره یکم دیواره قلبش خوب تشکیل نشده ک درس میشه یه سالگیش بازم بیار ولی تو برگه نوشتهasdجزئی asdسوراخ قلبو میگن دیگ خیلی نگرانم

تکیه میدهم به آسمانی که روی ابرهایش خدا نشسته🍃
من دخترمو دیروز بردم گف مشکلی نداره یکم دیواره قلبش خوب تشکیل نشده ک درس میشه یه سالگیش بازم بیار ول ...

دختر منم می‌نوشت asd 

مطمئن باش خوب میشه اصلا خودتو نگران نکن

دختر منم می‌نوشت asd  مطمئن باش خوب میشه اصلا خودتو نگران نکن

ممنون عزیزم ب دکتر گفتم سوراخه گف ن سوراخ نیس درس میشه ولی شنیدم میگنasdبسته نمیشه

تکیه میدهم به آسمانی که روی ابرهایش خدا نشسته🍃
ممنون عزیزم ب دکتر گفتم سوراخه گف ن سوراخ نیس درس میشه ولی شنیدم میگنasdبسته نمیشه

برای دختر من ۱۵ میلی سوراخ بود تا دو سالگی هر ۶ ماه بردم تا بسته شد