2777
2789
عنوان

افسردگی بارداری

1738 بازدید | 14 پست

دوستان باردار کسی دچار افسردگی شده ؟؟

با اینکه همسرم آدم خوبی هست .اما افسردگی گرفتم .

تازگیا از  روابطمون هم حالم بهم می خوره . همش حس خجالت دارم .دلم نمی خواد پیشش باشم .دیشب تا حالا هم بد تر شدم 

من دقیق نمیدونم باردارم یانه ولی حس میکنم افسرده شدم حوصله هیچی روندارم

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وابستگیم به شوهرم شدید شده بدون اون حالم خیلی بده و بی قرارم

هیچی حالمو خوب نمیکنه فقط اینکه شوهرم پیشم باشه

🔴آقایون اجازه ی لایک کردن و ریپلای زدن و ورود به تاپیک هامو ندارن🔴                 متاهل و متعهد💑💍

من هم خیلی زودغصه میخورم از۴صبح بلند میشم بغض میکنم تا شبش گریه میکنم دکترمم گفته رابطه قدقن ولی یه شب درمیان بخاطره اینکه شوهرم عصبیه ودرک نداره کلن فحاشی و دادوبیداد راه میندازه بعده رابطه هم میرم حموم روصندلی میشینم کلی گریه میکنم همش نیگم خدایا جونه منو این بچه روبگیر بسه نمیخام دیگه گوه خوردم😓

خدا حفظش کنه براتون

ممنونم. ولی این وابستگی ب این شدت اصلا خوب نیست. نه برای خودم نه برای اون

🔴آقایون اجازه ی لایک کردن و ریپلای زدن و ورود به تاپیک هامو ندارن🔴                 متاهل و متعهد💑💍

من مدت کوتاهی تو حاملگی و بعد از زایمان گرفتم . منم بی دلیل بدون مشکل بود و الکی گریه میکردم . بعد از چند ماه بهتر شدم و فکر کردم خوب شدم متاسفانه نرفتم پیش مشاور و الان بعد از سه سال دچار عوارض بعداز افسردگی شدم و دیگه مجبورم و میرم مشاوره . بهتره الان پیشگیری کنی و بری پیش روانشناس

من وابستگیم به شوهرم شدید شده بدون اون حالم خیلی بده و بی قرارم هیچی حالمو خوب نمیکنه فقط اینکه شوه ...

منم همینطور  مثل شما بودم . 

اما دیشب به خاطر یه تخم مرغ بحثم شد باهاش. بعد حالم خوب نبود و می خواستم بخوابم ، از دهنش پرید و گفت : چه مرگته؟

بعد برای اینکه از دلم  در بیاره ، منو بر بیرون .اما از دیشب بد تر شدم باهاش .دوست ندارم نگاش کنم .حرف نمی زنم باهاش 

ممنونم. ولی این وابستگی ب این شدت اصلا خوب نیست. نه برای خودم نه برای اون

شوهرم خیلی بیشتر بهم وابسته هست و این اذیتم می کنه .نه میشه جایی برم و نه میشه یکم تنها باشم 

منم همینطور  مثل شما بودم .  اما دیشب به خاطر یه تخم مرغ بحثم شد باهاش. بعد حالم خوب ن ...

سخت نگیر. ماهم اگه بحثمون شه شاید بدترازین حرفا بهم بزنه

شوهرم خیلی بیشتر بهم وابسته هست و این اذیتم می کنه .نه میشه جایی برم و نه میشه یکم تنها باشم 

باورت نمیشه ارزومه اونم بهم وابسته باشه ولی نیست

خوبه که

دوستان ببخشید جواب نمیدم .

شارژ گوشیم تموم شد. شارژرمم تو ماشین هست . شوهرم نیست ..

این شارژی  هم که الان باهاش گوشیم رو دارم شارژ می کنم ، خرابه .الام  گوشیم خاموش  میشه