2777
2789

هرکاری میکنم نمیتونم جواب ندم جواب همه رو میدم جواب شوهرمم خیلی میدم دوبرابر بهش جواب میدم فوشش میدم اونم عصبی میشه من نمیتونم خودمو کنترل کنم😔دختر خونه که بودم با داداشم که دعوا میکردیم مامانم می‌گفت جواب نده به داداشت بابامم همینطور اما من جواب میدادم⁦☹️⁩نمی‌دونم چیکار کنم به شوهرم جواب ندم؟ چیکار کنم آروم بشم؟ شما بگین؟ ممنون

عمرن بتونی ترکش کنی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جواب نمیدم چون حرمتا ک شکسته بشه دیگ زندگی درست بشو نیست 

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭

فقط منم که مظلوم و بی زبونم همه ادم بدا سمت من میان🤣

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

از محل بحث و دعوا بگریز

خواهش میکنم برا قبول شدن ازمون استخدامی امسال‌برام دعا کنید خسته شدم دیگه بخدا من مطمینم معلم خوبی میشم😔...✨❤️ممنون.      باز دارم تلاش میکنم برا ازمون۴۰۱ من خیلی به دعاهای شما اعتقاد دارم و‌میدونم چقد دلاتون پاکههه و به تلاش و پشتکار خودمم ایمان دارم. پس یه روزی میام تایپیک میزنم بالاخره معلم شدم اون روز از حس خوبم براهممممتون میگم و ارزوی داشتن همچین حسی رو براتون ازته دل میخوام❤️

خب تا توهینی صورت نگیر که لازم نیست جواب بدی 

حالا داداشت به کنار .

اما شوهرت چی میگه مگ .

سعی کنید جوری باشه رابطتتون که به توهین و ...ختم نشه

🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️‍🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘

از عقلت استفاده کن به جای زبونت 

شوهر با پدر و برادر خیلی فرق داره 

با سیاست و نرم بودن زبان و خوش رو بودن مسائل را حل کن 

هیچ مردی خوشش نمیاد با زن دعوایی زندگی کنه 

از زن بودنت کمک بگیر