2777
2789
عنوان

اگه کسی بهتون بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 62 پست
خواسته ببینه عکس العملی چیه .آیا برات فرقی داره یا نه؟ همینو برو ازش بپرس بگو چی شده ان شاءالله  ...

خب رشته من و اون تو سازمان خیلی کمه .اون سابقه داره و مسلط برای همین تازه واردان کل استان مثل من بهش زنگ می‌زند و راهنمایی ازش میخان.برای همینم میلرنش مرکز.

من چشمم درشته.موقع صحبت همش نگاهش به چشمامه و خیره میشه.نمیدونم ...دیگه چیکار کنم؟

فقط به چشم نیست که .مثلا بگی امروز چقدر سرت شلوغ بود اصلا وقت نکردی یه چای بخوری. بزار بدونه که برات اهمیت داره و به فکرشی

دردی بدتر از دلتنگی نیست خدایا کمکم کن💔😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط به چشم نیست که .مثلا بگی امروز چقدر سرت شلوغ بود اصلا وقت نکردی یه چای بخوری. بزار بدونه که برات ...

باشه عزیزم.ولی چه جوری بگم سرش شلوغ هست.همش یا پای تلفن هست یا ارباب رجوع دارره.

خب رشته من و اون تو سازمان خیلی کمه .اون سابقه داره و مسلط برای همین تازه واردان کل استان مثل من بهش ...

با این حرفت او متوجه میشه که ناراحت رفتنش هستی و خودشو به تو نزدیک میکنه و خواسته شو میگه

مکه آدم میتونه پیش هرکسی حرف دلشو بزنه؟

درسته گلم.همش تو فکرشم.چیکارش کنم.تعطیلات هم جلومونه.امروز آخر وقت اومد اتاق پای تلفن بود و حرف میزد.منم کارم تموم شده بود ولی یه ربع تا پایان تایم کارم داشتم.از اتاق اومدم بیرون.خیرع نگاهم کرد.یعنی ناراحت شده؟بدون خداحافظی فقط سرمو تکونش دادم و رفتم نگهبانی یه ربع نشستم تا انگشت بزنم

درسته گلم.همش تو فکرشم.چیکارش کنم.تعطیلات هم جلومونه.امروز آخر وقت اومد اتاق پای تلفن بود و حرف میزد ...

اکه تو هم دوسش داری پس در رفتارت تجدید نظر کن . تازه وارد سایت شدی؟ ۴ روز