2777
2789
عنوان

اگه کسی بهتون بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 62 پست
خب الان وقت ازدواجته

درسته عزیزم.من خواستگار دارم ولی این فرق می‌کنه.به قول خودمون جنتلمن واقعی هستش.منم با خرخونی این دستگاه جذب شدم.ولی این خودش معلومه که مخ و زرنگ هستش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته عزیزم.من خواستگار دارم ولی این فرق می‌کنه.به قول خودمون جنتلمن واقعی هستش.منم با خرخونی این دس ...

اسی همچین عشقی دلم خواست😅

چ قدر خوبه  کاش منم اینجوری آشنا بشم 

آزمون استخدامی شرکت کردی؟

عزیزم برام دعا میکنی.من بهش علاقه مندم.

ایندفعه، یه بیسکوییت یا شکلاتی، چیزی داشته باش، تو موقعیت مناسب بهش تعارف کن، یا بزار رو میزش، بگو سرت شلوغه، شاید یکم از خستگیت کم کرد.

خودش منظورتو میگیره😉

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
اسی همچین عشقی دلم خواست😅 چ قدر خوبه  کاش منم اینجوری آشنا بشم  آزمون استخدامی شرکت کرد ...

آره گلم.ولی این از کل استان باهاش مشورت می‌کند.سرش شلوغه.انشاالله همینجوری ولی یکی که سرش خلوت تره عاشقتونم شه

ایندفعه، یه بیسکوییت یا شکلاتی، چیزی داشته باش، تو موقعیت مناسب بهش تعارف کن، یا بزار رو میزش، بگو س ...

عزیزم.خدا کنه همچین موقعیتی گیرم بیادش.اینقدر سرش شلوغ هست که تا پایان تایم مشغول حرص و حوشه.برام دعا میکنین.

عزیزم.خدا کنه همچین موقعیتی گیرم بیادش.اینقدر سرش شلوغ هست که تا پایان تایم مشغول حرص و حوشه.برام دع ...

برات دعا میکنم هرچی خیرتونه پیش بیاد.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸