2777
2789
عنوان

اگه کسی بهتون بگه

452 بازدید | 62 پست

من چند وقتی هست با یکی آشنا شدم.البته دوستی و اینا نیست بیشتر کاری سوال و جواب میکنیم.فضای مجازی هم اصلا رابطه نداریم.یعنی فقط حضوری و سوالات کاری .البته کمی فقط صمیمی تر.سه روز پیش بهم گفت میشه صحبت می‌کنی ماسکاوا بیاری پایین.میخوام حالت صورتتونو موقع صحبت ببینم.من نیاوردم پایین.گفتم تو شلوغی میترسم از کرونا.فردلش باهام رفتار عادی داشت.به نظرتون منظورش چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی تو فکرش نیست  برای خودت خیالبافی نکن دختر

جددی.امروزم بهم گفت میخان منتقل کنند مرکز استان منو.فکرم مشغول هست خیلی.نگاهاش به منم خیلی گیرا بود امروز ولی دیروز عادی

خب قبلاً دیده خب.ولی من همیشه موقع صحبت ماسکو بالا میکشم.

با این حرفش میخواسته خودشو بهت نزدیک کنه و ببینه تو هم دوس داری یا نه .با این حرکتت احتمال داده در باره تو شاید برداشت اشتباه کرده و تو بهش فکر نمیکنی

دردی بدتر از دلتنگی نیست خدایا کمکم کن💔😭