2777
2789

من حدود ۹ سال ازدواج  کردم و مستاجر هستم خواهر همسرم ۵ سال ازدواج کرده و خونه داره البته پدر شوهرش بهش خونه داده حالا به گوشم رسیده که گفته زنداداشم خیلی ولخرجه همیشه تو راه بازار وگرنه تا الان داداش من خونه داشت مستاجر نبود در صورتی که من اصلا اهل خرید ولخرجی نیستم سالی یک بار عید میرم خرید اوونم فقط چیزایی که احتیاج  دارم میخرم واقعا حالم بده.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیخیال بابا.

ب این راحتی اجازه میدین دیگران بااعصابتون بازی کنن؟

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
یعنی به روش بیارم

نه ولی دیدی زیاد حرف میزنه بگو حداقلش ما اجاره خونمونو خودمون میدیم مستقیلیم وگرنه با خونه دیگران مستقل نشدیم

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی