2777
2789
عنوان

خانومای تهرانی لطفا بیایید🌸🙏😇

321 بازدید | 18 پست

دنبال یه پزشک خوب غدد و پوست مو هستم لطفا اگه میشناسید معرفی کنید بهم🙏🙏🙏😬

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بیمارستان رازی مخصوص پوست و موعه

کدوم پزشک گلم؟من از شهرستان اومدم تهران 

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

خب عزیزم کجای تهران؟ تهران 22 منطقه داره وکلی شهر جدید و... 

فرقی نمیکنه عزیزم از شهرستان اومدم تهران دنبال دکتر خوبی هستم منطقه‌اش مهم نیست

آها من نرفتم تا حالا دکترشو نمیدونم ولی فکر کنم دکتراش خوب باشن چون کل بیمارستان تو زمینه پوست و مو ...

آها ممنون عزیزم برای پسوریازیس میخواستم برم قبلا چندتا دکتر رفتم ولی تاثیر نداشتن🥲

فرقی نمیکنه عزیزم از شهرستان اومدم تهران دنبال دکتر خوبی هستم منطقه‌اش مهم نیست

راسی یه خانم دکتر هست تو درمانگاه انصار فک کنم دوشنبه و پنجشنبه ها بیمار ویزیت میکنن من خودم قبل لیزر گفتن باید بری دکتر برات مهر بزنه رفتم پیش ایشون خیلی خوب بودن.

راسی یه خانم دکتر هست تو درمانگاه انصار فک کنم دوشنبه و پنجشنبه ها بیمار ویزیت میکنن من خودم قبل لیز ...

مرسی گلم🌸🙏فقط یه دکتر خوب باشه پولش مهم نیست

کدوم پزشک گلم؟من از شهرستان اومدم تهران 

دکتر مریم اخیانی متخصص پوست و مو

دکتر محمد رضا مهاجر تهرانی فوق تخصص غدد

اونایی که شعار بی وطن بی وطن شون سر جام جهانی همه رو کر کرده بود نظری درباره جام خلیج عربی تو ورزشگاه بصره که با پول ایران ساخته شده ندارن؟؟؟ طبل های تو خالی

گوگل کن شماره مطب جفتشون میاد 

دکتر مهاجر امروزم مطب هست احتمالا برا شنبه بین مریض بتونی بری برا ویزیت

اونایی که شعار بی وطن بی وطن شون سر جام جهانی همه رو کر کرده بود نظری درباره جام خلیج عربی تو ورزشگاه بصره که با پول ایران ساخته شده ندارن؟؟؟ طبل های تو خالی
دکتر مریم اخیانی متخصص پوست و مو دکتر محمد رضا مهاجر تهرانی فوق تخصص غدد

ممنون گلم😇🙏🌸

سرچ کن تو گوگل درمانگاه انصار میاره بالا لوکیشن و شمارشو

باشه عزیزم ممنون🙏🌸