2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا مدتی که قرصارو مصرف میکردم ساعت خوابم بالا بود 

شب ساعت یک میخوابیدم تا ده یازده 

باز بعدازظهرم میخوابیدم 

بعد ادم پف میکنه و چاق میشه 

ولی خب روح و روانش درمان میشه و مصرف قرص ها دائمی نیس که یه دورس 

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 

من یه ماهه دارو میخورم بخاطر حملات پانیک و وسواس هنوز بهتر نشدم هشت کیلو کم کردم طی این دوماه بیماری و اشتهام ندارم زندگیم نابود شده کاش با این داروها درمان بشم دکتز میگه شش ماه طول میکشه

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
خوابالو نمیشی . آره باید دورت کامل بشه .

ریسپریدون نمیخورم که 

داروهام چیزای دیگه ست 

نه زیاد هشت ساعت میخوابم اونم هی میپرم از خواب بخاطر اضطراب شذید و ضربان بالا

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
اسم داروهات چیه اگر بخوابی اضطرابت آرومتر میشه 

اضطراب من به قدری هست که هر سه شب میرم اورژانس خودمو نمیشناسم اون لحظه با خواب درست نمیشه.

اضطراب من به قدری هست که هر سه شب میرم اورژانس خودمو نمیشناسم اون لحظه با خواب درست نمیشه.

دیر اقدام کردی حتما 

اضطرابت رو انباشته کردی

من خودم از بچگی با استرس و اضطراب بزرگ شدم آخرشم فوبیا گرفتم. حالا حالا درمانم نمیشم