2777
2789
عنوان

قبلتر چقدر نی نی سایت خوب بود

180 بازدید | 17 پست

ی مدته من نیومدم یافقط سوال داشتم ی تاپیک زدم  و رفتم 

الان دو هفته ایی هست میام نی نی سایت 

اکثر تاپیک ها جاری مادرشوهر 

پربازدیدها اکثرا بی محتوا 

بچه بازی وگزارش دادن وسط ی تاپیک مفید هم بشدت زیادخب بنده خدا داره در مورد مشکلش سوال میپرسه  یهو نی نی یار رو تگ میکنن!!! یاد  خاطرات کلاس اول دبستان میفتم 

حتما باید موضوعات خاله زنکی باشه تا تاپیک حذف نشه؟!!

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا .

الکی میچرخم . مطالب و تاپیک به درد بخور و کاربردی وجود نداره ..

سایت خوب و پرمحتوا نمیشناسید ؟ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اره واقعا . الکی میچرخم . مطالب و تاپیک به درد بخور و کاربردی وجود نداره .. سایت خوب و پرمحتوا ...

اگ پیدا کردی به ماهم بگو👋🏻

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
بعضیا ک در رابطع با ک ا ن د و م  یا رابطه حرف میزنن واقعا حقشونه اینجا پر بچس

خب اینجا بیشتر سایتی هست که برای مادران هست و مسائل ومشکلات  زناشویی و از این دست 

بچه ها و دانش اموزا مسیر رو اشتباه میان وارد تاپیک ها میشن و خانواده هاشون مسولن ن اینکه موضوع سایت کلا عوض بشه بخاطر حضور اونا

کاربر بچه سال زیاد شده ، از هر فرهنگی هم عضون ، نی نی سایت قدیم این سبکی نبود

دقیقا کاربر کم سن زیاد شده امیدوارم مدرسه ها که بازشد برن سر درسو تکلیفشون دست از سر سایت و بچه بازی بردارن