2777
2789
عنوان

بچه های مشهدی

237 بازدید | 21 پست

جایی که غذای ارزون داشته باشه ؟شهر ما خورش سبزی ۳۰ تومنه ولی مشهد میگه ۷۰ تومن چخبرررررتووووون...؟جای ارزونی چیزی ادرس بدین🥲

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جای ارزون سراغ ندارم.آخه جاهای ارزون کیفیت نداره.اعتباری بهشون نیست که چی به خوراک آدم میدن.تازه طعمش هم طبیعتا خوب نیست.برای من کیفیت غذا خییییلی مهمه.اگه برات قیمت مهم نیست و طعم مهمه بگو آدرس چندتا از بهترینا رو بدم

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
من جای ارزون سراغ ندارم.آخه جاهای ارزون کیفیت نداره.اعتباری بهشون نیست که چی به خوراک آدم میدن.تازه ...

عزیزم ما تو اصفهان بهتربن کیفیت غذا رو برای خورش سبزی  ۳۰ تومن هست ی کاسش نشهد ۷۰ تومن  هست! اینجا فقط دارن زوار میدوشن خدارو خوش نمیاد 

عزیزم ما تو اصفهان بهتربن کیفیت غذا رو برای خورش سبزی  ۳۰ تومن هست ی کاسش نشهد ۷۰ تومن  هس ...

نه عزیزم کلا تعریف نباشه مشهد از نظر غذایی.بهترین و خوشمزه ترین غذا ها رو تو کشور داره.قیمتشم به نظرم که خوبه نمیدونم بخدا.

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
نه عزیزم کلا تعریف نباشه مشهد از نظر غذایی.بهترین و خوشمزه ترین غذا ها رو تو کشور داره.قیمتشم به نظر ...

ادعای پوچیه  شما ی سر بیا بریونی اصفهان که دستی ۶۵ کوچکش و دستی ۱۰۰ بزرگش همشم گوشت هااا  اون وقت میدونی سرت کلاه رفته

عزیزم ما تو اصفهان بهتربن کیفیت غذا رو برای خورش سبزی  ۳۰ تومن هست ی کاسش نشهد ۷۰ تومن  هس ...

اسی خونه ارزون پیدا کردید ؟ یادمه چن روز پیش تاپیک زدید خوش بسعادتون 

جوری باش ک شعورت دلبری کنه ..........ن قیافت🤪
ادعای پوچیه  شما ی سر بیا بریونی اصفهان که دستی ۶۵ کوچکش و دستی ۱۰۰ بزرگش همشم گوشت هااا  ...

من تقریبا همه شهرای کشور رو رفتم و غذا هاشون رو خوردم.نمیگم بده اما طعم و مزه و کیفیت غذاهای مشهد یه چیز دیگس.برورستوران امید توی عنصری ببین چه کوبیده محشر و با کیفیتی داره.برو رستوران ارم یا دربار تو شاندیز گردن و ماهیچه و شیشلیکش نظیر نداره.برو یادبود تو وکیل آباد کوبیده هاش عالیه.برد شبدیز تو ۷تیر فست فوداش تکه.

اسی خونه ارزون پیدا کردید ؟ یادمه چن روز پیش تاپیک زدید خوش بسعادتون 

شبی ۴۰۰ تومن بازم خداروشکر تازه رسیدم حرم نرفتم ولی تو طبس هم  بیادت بودم تو حرم طبس

ادعای پوچیه  شما ی سر بیا بریونی اصفهان که دستی ۶۵ کوچکش و دستی ۱۰۰ بزرگش همشم گوشت هااا  ...

نه منم موافقم غذاهای گوشتی مث شیشلیکو ماهیچه و چلوگوشت واقعا مال مشهد ی چیز دیگس مثه بریونی ک مال شما بهترینه

مرسی عزیزم زیارتت قبول باشه 😘😘

سلام گلم حرم بودم تا شب هم پنجره فولاد یادت  کردم هم  کنار حرم امیداورم بع زودی حاجت روا بشی و  هم بطلبه خودت بیای