2777
2789

سلام  عشقم خوبین 

من دیپلم خودم حسابداری بعد می‌خوام کنکور حسابداری بدم شهر خودم پذیرش ندارع ناچارم کنکور ریاضی بدم که برم دانشگاه  بوعلی 

بعد الان نمی‌دونم چجوری شروع کنم چی بخونم چی نخونم مدونا سخته کدوما راحت تورخدا هرکس اطلاعی داره کمک کنه هرکس رشتش ریاضی ی راهنمایی درباره درسا بکنه خواهش میکنم من واقعا خیلی ذهنم درگیر نمی‌دونم چی کنم 🥺

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏

اووو ریاضی😊😍موفق باشی فداتشم منم یازدهم ریاضیم🥲

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭
اووو ریاضی😊😍موفق باشی فداتشم منم یازدهم ریاضیم🥲

خب عشقم کتابش کدوم‌سخت کدوم راحت چی بخونم اول 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسا که تا جایی که من می دونم اختصاصیا ریاضی فیزیک و شیمی اینا مهمه راستش شیاد خوندن سه پایه تو ی سال برات یکم سخت باشه ولی بنظرم اگه برنامه ریزی درست کنی راحت قبول میشی چون الان کلا داوطلب ریاضی هم کم شده 

شروع کنید از ریاضی اول دبیرستان (که الان نمیدونم اسمش شده چندم) درسها رو بخونید و تمرینها رو حل کنید. اگر دیدید تسلط ندارید از ویدئوهای آموزشی توی نت استفاده کنید. من یه سایتی میشناسم ولی الان اسمش یادم نیست. خواستین میگردم بهتون میگم.

کنکور ریاضی فقط خوندن ریاضی نداره. درس فیزیک و مکانیک هم داره. زمان ما هندسه تحلیلی داشت الان نمیدونم هنوز هست یا برش داشتن.

در هر صورت وقت زیادی میطلبه و بعد از یادگیری کامل باید برید سراغ ترفندهای کنکوری چون شما تو کنکور فرصت حل مسئله ندارید و سوالها بیشتر با ترفند حل میشه.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
شروع کنید از ریاضی اول دبیرستان (که الان نمیدونم اسمش شده چندم) درسها رو بخونید و تمرینها رو حل کنید ...

اها خیلی ممنون اره اگ شد بهم بگید اسم سایت 

خب معلومه اول ریاضی بخون به نظرم فیلم ببین 

ممنون گلم

درسا که تا جایی که من می دونم اختصاصیا ریاضی فیزیک و شیمی اینا مهمه راستش شیاد خوندن سه پایه تو ی سا ...

ستن درساش؟؟

اها خیلی ممنون اره اگ شد بهم بگید اسم سایت 

moalemonline

رایگان نیست ولی اون زمانی که من میخواستم کنکور بدم خیلی بهم کمک کرد سی دیهای انتگرال و دیفرانسیل و اینا رو خریدم خیلی روون و خوب با تمرینهای شفاف درس میده. روی یه سیستم بیشتر کار نمیکنه وگرنه تقدیم میکردم.

البته درستم نیست. اگرم میشه بهتر بود خریده بشه زیاد زحمت میکشن.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
moalemonline رایگان نیست ولی اون زمانی که من میخواستم کنکور بدم خیلی بهم کمک کرد سی دیهای انتگرال و ...

ممنون گلم