2777
2789

بچه ها نمیدونم براتون پیش اومده یا ن امیدوارم هیچکس حس و حال منو تجربه نکرده باشه مثلا سالها 14 و 15 سال بستگی و بدبیاری و ضرر زیان مالی دست به هرچی بزنی همش به صفر برسی یا هرچی بخری بعدش بخاطر چیزای دیگه بفروشی دوباره بشی صفر صفر ندونی از کجا باید شروع کنی کلا همه چیتو هی ببازی اخه چرا من سالهاس زندگیم اینه نگید بخاطر ناکارامدی یا چیزای دیگه چون تو زندگی من نبودید همش سختی بوده همش به در بسته خوردم مثلا چندتا طلا خریدم سال دیگه واسه جیز دیگه فروختم شدم صفر یا زمین و ماشینت بره بخاطر مثلا پول پیش خونه یا بدهی یا مریضی و افتادن شوهر تو خونه من واقعا فک میکنم تا اخر عمرم همینه زندگیم چون سالها اینجوری گذشته خودمم کار کردم ولی درست نمیشه چقدر بد به چشم خدا نیای بعضیازو دیدین بدون زحمتی کاراشون راحت پیش میره یا از اول زندگیشون اوکی هس چرا من همیشه تو این وضعیت بودم با اینکه کار کردم سالها همسرم همچنین ولی همیشه به صفر رسیدیم چقدر سخته همیشه رو دوشت سختی بکشی 😔😔😔

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
سلام دوستان کسی میدونه ۲۸ صفر کی هست

3مهر پنجشنبه اس

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان کسی میدونه ۲۸ صفر کی هست

سلام بزن تو نت تقویم هس🙄🙄🙄

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

از زیر صفر شروع کردیم یعنی با کلی بدهی ووام و قرض 

هیچ حمایتی هم از طرف هیچ احدی نداشتیم عاشق بودیم ازدواج کردیم ی سال شهر خودمون موندیم بعد به خاطر شرایط کاری بهتر مهاجرت کردیم از گیلان بخ بندرعباس که هیچ کس وکار و اشنایی نداریم ۷۸ ساله اینجاییم

کار و تلاش زیااااد دو تا  شغل داره همسرم الان تا اخر ماه شغل سومم شروع میشه منم پا به پاش بودم ولی دو سال بچه دارم فعلا خونه دارم انشالله تا ۶ ۷ ماه دیگه دوباره میرم کمک همسرم

یومیه راحت میگذره خرج راحت گیکنیم اما هنوز خونه نخریدیم انشالله کار سوم برامون پر روزی باشه

خلاصه خیلی سختی کشیدیم خییییلی خیییلی 

اوایل عروسیمون گاهی پول نداشتیم نون بخریم یا کرایه بده همسرم بره سرکار حتی  تیکه تیکه بردم طلا فروختم بدهی دادیم جلوی چشمم طلافروش حلقه مو شکست هق هق زدم ناخواسته بنده خدا خیلی عذر خواست چند ماه عروس بودم؟۴ ماه

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
از زیر صفر شروع کردیم یعنی با کلی بدهی ووام و قرض  هیچ حمایتی هم از طرف هیچ احدی نداشتیم عاشق ...

چه دلم پر بود😐😂

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
از زیر صفر شروع کردیم یعنی با کلی بدهی ووام و قرض  هیچ حمایتی هم از طرف هیچ احدی نداشتیم عاشق ...

عزیزم  اگه میشه بگیدشغل دوم و سومتون چیه 

البته اگه دوس نداری نگو گل🌹

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 

این طور که فکر میکنی نیست عزیزم همه تو زندگیشون مشکلات دارن اما با مدیریت و کنترل مالی و احساسی میتونن پیشرفت کنن ،وگرنه اگر ادمای موفق اصلا وقت گله شکایت ندارن ،اگر شکست بخورن دوباره دست میزارن رو زانوشون بلند میشن منتظر نمیشینن

عزیزم  اگه میشه بگیدشغل دوم و سومتون چیه  البته اگه دوس نداری نگو گل🌹

مغازه داریم گلم 

کارمنده همسرم ی مغازه کبابی داشتیم ی رستوران داریم افتتاح میکنیم