2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر دنبال دکتر ارتوپد خوب توی اهواز هستی من دکتر پویان علوی نژاد بهت معرفی می کنم. مادر بزرگ من پیش ایشون عمل تعویض مفصل زانو انجام داده و خداروشکر  خیلی راحت تر از قبل حرکت می کنن. همین طور مامانم درد زانو داشت که خداروشکر با درمان ها و داروهای آقای دکتر خیلی بهتر شدن. من شماره تماس و آدرس دکتر برات میزارم
061-33916233
اهواز ، کیانپارس خیابان 12 غربی ، برج سپید ، طبقه اول ، واحد 106

پویان علوی نژاد بهترین دکتر ارتوپد داخل اهواز هستش. من چون نتیجه جراحی زانوش رو دیدم میگم . بابام می ...

خیلی خیلی ممنونم🙏🌹امیدوارم زانوی پدر محترمتون هم خیلی زود خوب بشه❤

دلی که رحمه زخمه💔

ارتوپد خوب داخل اهواز دکتر پویان علوی نژاد. واقعا دکتر با تجربه ای هست. بابا بزرگم پیشش عمل تعویض مفصل زانو انجام داده و خداروشکر  خیلی راحت بدون درد راه میره . داداشمم پیشش برای ترمیم پارگی رباط زانوش رفته و جراحی کرده. آدرس و شماره مطبشو میزارم:اهواز ، کیانپارس خیابان 12 غربی ، برج سپید ، طبقه اول ، واحد 106

061-33916233

ارتوپد خوب داخل اهواز دکتر پویان علوی نژاد . واقعا دکتر با تجربه ای هست. بابا بزرگم پیشش عمل تعویض ...

زحمت کشیدین سپاسگزارم عزیزم خدا خیرتون بده❤😍🤲🙏

دلی که رحمه زخمه💔

واقعا جراحی های مثل زانو و لگن تجربه کافی می خواد نمیشه پیش هر کسی انجام بدی دکتر پویان علوی نژاد واقعا جراحی ارتوپد خیلی عالی و با تجربه ای هستن من بابابزرگم پیشش جراحی زانو کرد واقعا راضی و دردش رفته.