2777
2789
عنوان

دختر سه ماهه م.....

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همین الان فکرای الکی رو بریز دور دختر خانم همسایه خودم ماشاالله خانمه قد بلند و هیکلی شوهرش قد بلند ولی لاغر دخترشون تا کلاس سوم نسبت به والدینش خیلی ریزه بود خانمه می‌گفت چرا آخه اینطوره دخترم هر جا میرم فک میکنن که مدرسه ای نیست با توجه به من و باباش

کلاس چهارم که رفت در عرض سه سال تمام گذشته ها رو جبران کرد از پدر مادرش بلندتر شد و هیکلی تر یه طوری که دیگه از قشنگی دور شد چون دختر دبیرستانی این همه درشت،،،، من دیدمش بعد سه سال اگه نمی‌گفت سلام خاله نمی‌شناختم .

خود من هم دخترم الان ۱۲/۵ هست خیلی ریزه من و پدرش بد نیستیم . اما کاریش ندارم خودش درست میشه دست منم نیست ....

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...
فدای دلت بشم.الهی خدا همین ماه ها دلتو شاد کنه.حس ششمم گفت تا عید باردار میشین😍😍😍

مممنونم عزیزدلم انشالله مگ اینکه معجزه بشه😔

خدایا شکرت میدونم منو ب همه آرزوهام میرسونی🤩😘

دختر من دو دویس دنیا اومده . مث بچه شما بود سه ماهگی اوایل جوش میزدم میبینم وزنگیریش در حد غیر نرمال نیس میگم خدا روشکر. به خصوص وقتی مریض میشه میگم ناشکری نکنم

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس