2777
2789

الان ۳۲هفتم از کی شروع کنم کاسنی بخورم؟

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

چه جوری جرات میکنین این چیزا رو بخورین

اکثریت بچه ها زردی میگیرن اونایی هم ک نگرفتن مادرشون کاسنی نخورده..زردی هم درمان داره..

خواهر دوستم ۲۴ سالشه خودشم بارداره. از من ۴ سال کوچیکتره پریروز زنگ زده بردار کاسنی بخور تا ماه ۹ یک لیوان بخور.🤨😐

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جوری جرات میکنین این چیزا رو بخورین اکثریت بچه ها زردی میگیرن اونایی هم ک نگرفتن مادرشون کاسنی ن ...

کاسنی عارضه ای ندارم خیلی ها رو دیدم خوردن چیزیشون نشده ،چون طبعش سرده کاری به زایمان هم نداره،اتفاقا بعد از زایمان هم بعنوان مصلح گرمی هایی ک مادر میخوره کاسنی خیلی خوبه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
تروخدا نکن این کارو همین چند روز پیش همسرم میگفت یه بیمار داشتیم با همین چیزا کاندید پیوند کبد شده ...

یا خدا دیدم مامانمم گفت  نخوری من از اینجا شنیدم 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️خوب شد پرسیدم

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
چه جوری جرات میکنین این چیزا رو بخورین اکثریت بچه ها زردی میگیرن اونایی هم ک نگرفتن مادرشون کاسنی ن ...

اثرات منفی نی نی سایت🤦🏼‍♀️خداروشکر پرسیدم 

دکتر بهم گفت بستگی به گروه خونی مادر و فرزند داره خوردن اینجورچیزا اصلا کار ساز نیس

گروه خونیم منفیه 😢

کاسنی عارضه ای ندارم خیلی ها رو دیدم خوردن چیزیشون نشده ،چون طبعش سرده کاری به زایمان هم نداره،اتفاق ...

بعد زایمان ک اره.ولی شما فک کن یه درصد ب مادر یا ب بچه نسازه.تازه من خوندم بعضیا کاسنی هم خوردن ولی بچشون باز هم زردی گرفته.نمیدونم هر جور صلاحته.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
یا خدا دیدم مامانمم گفت  نخوری من از اینجا شنیدم 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️خوب شد پرسیدم

آخه مردم فکر میکنن اینا گیاهیه عارضه نداره

در حالیکه خیلی از داروها از همین گیاها تهیه میشه و اکثر داروها هم مخصوصا برای باردارا منع مصرف داره

آخه مردم فکر میکنن اینا گیاهیه عارضه نداره در حالیکه خیلی از داروها از همین گیاها تهیه میشه و ...

مرسی عزیزدلم اره دقیقا