2777
2789
عنوان

بیبی چک کمرنگ

82 بازدید | 10 پست

سلام من ۹ روز از موعدم گذشته دردی ندارم ، نمتونم ک زود پاشم بیبی بزنم ادرار اول صبحمو نریختم ولی بیبی چکا همش یه خط کمرنگ میوفته در عرض پنج دقیقه بعدش ک خشک میشه پررنگ میشه یعنی حاملم ؟ البته سر بارداری اولم برا پسرمم همینجور بود پررنگ پررنگ نشد فقط هاله صورتی انداخت  هرچی زدم پررنگ نشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم کی گرفته چون ما جلوگیری طبیعی داشتیم🥺شاید دیر لقاح صورت گرفته باشه

ی ازمایش بده مشخص میشه ولی تو تاپیک قبلی گفتی مسافرت ک اون بامشورت دکترت میتونی بری و گواهینانه ک هنوزماه های اوله اگ سریع راه بیوفتی ب راحتی میتوتی گواهینامه بگیری تازه افسرم بفهمه بارداری راحتر قبولت میکنه 

انشاللا هرچی ک صلاحته اتفاق بیوفته برات

میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍
ی ازمایش بده مشخص میشه ولی تو تاپیک قبلی گفتی مسافرت ک اون بامشورت دکترت میتونی بری و گواهینانه ک هن ...

ممنون عزیزم ، حالم خیلی بد میشه، پاهام درد میگیره همش واسه کلاس شهریش نمدوم تا امتحانش حالم خوبه یانه

ممنون عزیزم ، حالم خیلی بد میشه، پاهام درد میگیره همش واسه کلاس شهریش نمدوم تا امتحانش حالم خوبه یان ...

منم تازه متوجه شدم باردارم کمرم وپام داغونه

میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍
منم تازه متوجه شدم باردارم کمرم وپام داغونه

مال منم کمرم ک شبا خابم نمیبره قسمت پایین کمرم ک وصل میشه ب دنبالچه داغونه و پاهام از زانو ب پایین همش درد همش نمتونم راه برم