2777
2789
اره اشتباه کردم اونم چه کسی جاری

اوف اوف جاریییییی

نباید میپرسیدی

محل سگم بهش نده 

طوری رفتار کن که انگار بلاک کردنش به چپتم نیست

از عصبانیت بغضت بگیره میدونی یعنی چی؟:)🌚🖤

جاریم بی دلیل بلاکم کرده چندساله،از نظر من بلاک اوج بی احترامیه میتونی پیام ندی یا جواب ندی ولی بلاک خیلی زشته.ولی من اونو بلاک نکردم

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوف اوف جاریییییی نباید میپرسیدی محل سگم بهش نده  طوری رفتار کن که انگار بلاک کردنش به چپتم ...

اره الان چند ماهه به چپم گرفتمش تو واحدای جدا گانه ایم وقتی بخوام برم بیرون تا بچه ها میرن طرف در دعواشون میکنم چند بار شاکی شده 😂

نشی عزیزم 

گلِ منی😘😘😘😘

تاپیک هاتو خوندم خیلی دلم گرفت

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

منو یبار دوستم بلاک کرد منم بعدا دیدم ولی اصلا نه بلاک کردم نه زنگ زدم و.... حدود ۲ هفته بعد خودش دراورد پیام داد گفتش که بلاک کردم و اینا گفتم عهههه اصلا نفهمیدم 😜😜بعد بهش بر خرد و یه بحث دیگه شروع شد اما ایندفعه بلاک نکرد اما من کلا شماره اشو از گوشیم حذف کردم😂