اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻 ................................................................................... جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋
اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻 ................................................................................... جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من از تاپیکت و اون عکس یه نتیجه گرفتم طبق چیزایی که دیدموشنیدم. بعید میدونم فتوشاپ باشه اسی
یا اَبا عَبدِالله🖤🖤دل اگر نذر حسین است خریدن دارد🖤اشك اگر مال حسین است كه ریختن دارد🖤همه ی عالـم و آدم به فدایت ارباب🖤غم ارباب به دلها چه كشیدن دارد ...یا حسین
من از تاپیکت و اون عکس یه نتیجه گرفتم طبق چیزایی که دیدموشنیدم. بعید میدونم فتوشاپ باشه اسی
والا دیگه سعی کردم زیاد بهش فکر نکنم ولی برا خود من ترسناک تره چون بقیه به خودشون میگن این عکسو فتوشاپ کرده برا کامنت خورش ولی من که خودم میدونم فتوشاپ نکردم کلا کار اشتباهی بود
والا دیگه سعی کردم زیاد بهش فکر نکنم ولی برا خود من ترسناک تره چون بقیه به خودشون میگن این عکسو فتوش ...
ببین عزیزم عادیه این چیزا الان هرکسی میاد اینجا یه فوتویی میزنه یه داستان تخیلی میزنه بقیه رو سروکارمیزاره
یا اَبا عَبدِالله🖤🖤دل اگر نذر حسین است خریدن دارد🖤اشك اگر مال حسین است كه ریختن دارد🖤همه ی عالـم و آدم به فدایت ارباب🖤غم ارباب به دلها چه كشیدن دارد ...یا حسین