2777
2789
عنوان

همسرم...

2828 بازدید | 45 پست

با همسرم حرفم شد ، سر یه سری مسائل الکی و بیهوده ...

دو روز پیش😔

هیچوقت آنقدر توی بحثا بهم ناحق نگفته بود و با زبون آزارم بده 😭 بهم گفت طلاق بگیریم و از چشمم افتادی و دوستت ندارم 

الان دو روزه یه چیزی تو گلوم گیر کرده حتی صدامم گرفته و شبیه مردا شده😭 خیلی گریه کردم و حالم بده الان آشتی کردیم و گفت اشتباه کردم و عصبی بودم یه سری حرفا زدم ولی الان

هرچی نگام می کنه و هرچی نگاهش می کنم بغض میاد سراغم و اشکم میریزه دوست ندارم حتی دیگه بهم دست بزنه ، از بس خوب بودیم و الان اینطور شد ریختم بهم و حالم هیچ جوره خوب نمیشه 

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰
تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن...زن و.شوهر دعوا کنند ابلهان باور ما تا حد طلاقم دعوا میکردیم هفته بعد خوب ...

اصلا برام عادی نیست!

آنچنان لیلی و مجنونی بودیم که خدا میدونه الان چند روزه عوض شده میبینه من چقدر مظلومانه گریه می کنم و مدام چشمام پر از اشک و آبه و بغض دارم ، میخنده به این حالاتم و انگار پوزخند بزرگی روی لبشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم بعد هر دعوا با همسرم اینجوری میشم 

نه اینکه حرمت ها بینمون شکسته شه 

ولی خب انگار اینقد که همه چیز گاهی اوقات خوب هست وقتی دعوایی میشه واقعا زار میزنم تا هفته ها 🥲🥲🥲

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 

بهش فکر نکن عزیزم، تو عصبانیت واکنش افراد غیر منطقی و افراطی میشه و اختیارشون رو از دست میدن ...سعی کن دیگه تکرار نشه این موضوع نه از جانب شما نه ایشون چون اون موقع قبح این رفتار از بین میره و جای نگرانی هست ...

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
منم بعد هر دعوا با همسرم اینجوری میشم  نه اینکه حرمت ها بینمون شکسته شه  ولی خب انگار ای ...

حالم جا نمیاد چکار کنم؟

گلوم خالی نمیشه راحت حرف بزنم دارم خفه میشم

اصلا برام عادی نیست! آنچنان لیلی و مجنونی بودیم که خدا میدونه الان چند روزه عوض شده میبینه من چقدر ...

مردها از زن ضعیف متنفرن..گریه چیه پاشو خودتو جمع کن .قوی باش.یه دعوا بوده دیگه

خواننده خاموش بودم پنج‌سال
بهش فکر نکن عزیزم، تو عصبانیت واکنش افراد غیر منطقی و افراطی میشه و اختیارشون رو از دست میدن ...سعی ...

تا حالا اینجور باهام برخورد نکرده بود😔

مردها از زن ضعیف متنفرن..گریه چیه پاشو خودتو جمع کن .قوی باش.یه دعوا بوده دیگه

گریه نمی کنم دیگه ولی بغض خفه م می کنه نگاهش می کنم میسوزم

اصلا برام عادی نیست! آنچنان لیلی و مجنونی بودیم که خدا میدونه الان چند روزه عوض شده میبینه من چقدر ...

ازمن بهت نصیحت

ماکثر مردها تا وقتی از زنشون منفعت ببینن عاشقشن

و در کل ما زن ها باید تحت هرشرایطی اعتماد به نفسمون رو حفظ کنیم 

فکر کنم فقط زمان همه چیز و حل میکنه و‌محبت بیشتر همسرت !!!

محبت🥺 فکر نکنم دیگه خیلی آزارم داد

ازمن بهت نصیحت ماکثر مردها تا وقتی از زنشون منفعت ببینن عاشقشن و در کل ما زن ها باید تحت هرشرایطی ...

اعتماد به نفس تنها چیزی ک من ندارم