viyana_nini مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 248 عنوان دلم گرفته😔 93 بازدید | 7 پست داشتم برا دخترم لالایی میخوندم گفت بسه😶🤣🤣🤣🤣 خدایا مرسیخدا نصیبتون نکنه همچین دهن سرویسی😂 1401/06/23 | 05:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امی_واینهاوس عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 6910 حدودا ۳ سال پیش واسه نوه خاله م لالایی خوندم که بخوابه بهم گفت چقدر صدات زشته نخون یه وجب بچه تخریبم کرد شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
viyana_nini مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 248 حدودا ۳ سال پیش واسه نوه خاله م لالایی خوندم که بخوابه بهم گفت چقدر صدات زشته نخون یه ... وای خیلی بده😂😂💔دقیقا الان که من دیگه نخوندم اینم گرفت خوابید🤣
viyana_nini مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 248 وااااای خداااا چقد سم😂😂😂😑😑🤦🏻♀️🤦🏻♀️ 😔😂قدیما بچه ها با لالایی میخوابیدن منم سریع فاز گرفتمحالا اینم ۱ سال و ۱۰ ماهشه فک کن حرف زدن درست بلد نیس به من گفت بسه🥲
zatoon_gallery عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 9851 😔😂 قدیما بچه ها با لالایی میخوابیدن منم سریع فاز گرفتم حالا اینم ۱ سال و ۱۰ ماهشه فک کن حرف زدن ... منم اصن لالایی بلد نیستم از همین الان تصمیم گرفتم برا بچه آیندم ب هیچ عنوان لالایی نخونم 🙂😂🤦🏻♀️😑خدا نگه داره براتون
viyana_nini مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 248 منم اصن لالایی بلد نیستم از همین الان تصمیم گرفتم برا بچه آیندم ب هیچ عنوان لالایی نخونم 🙂😂🤦🏻♀️ ... منم بلد نیستم گفتم حالا تمرین میکنم این که نمیفهمه ولی کلا ترور شخصیتی شدم😂💔