2777
2789
عنوان

کسایی ک مخالف کاشت ناخن هستن بیان

568 بازدید | 32 پست

خانوما مگه خدا تو قرآن نگفته ک زن باید پیرو حرف شوهرش باشه و شوهرش رو راضی نگه داره؟خب شوهری ک میاد  خونه ب خانومش میگه برو این مدل ناخن رو بزار من دوست دارم .خانومه چیکار کنه؟یا وقتی ب شوهرش میگه غسل و وضو نداره شوهره میگه : خدا گفته زن خودشو برارشوهرش آراسته کنه  ناخن جزو زیبایی زنه برازنده ی دست زنه من دلم میخواد تو ناخن بزاری پس باید بزاری .

تکلیف اون خانوم چیه؟

بلاخره ب خواستم میرسم 💪✌من میتونم👑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناخونا خودتو بلند کن خب😐

من مذهبی نیستم 

یبارم کاشتم ولیوواقعا کاشت ناخنای خود ادمو ب مرور ب فنا میده 

دیگ نکاشتم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

خدا نگفته واجبات و حلال حرام رو بخاطر شوهرت بپیچون.خدا حتی گفته برتو واجبه پدرمادرت هرررررررچی گفتن گوش کنی،هرکاری کردن سکوت کنی،البته تا جاییکه رو حرف من ،حرف نزنن

Sami2255سابق.یک عدد تعلیقی هستم🥴😅

خودت ببین چی دوس داری.

نه اینکه تو همه کار از بدبخت شوهر اطاعت میکنین حالا این یدونه کار مونده که میترسین اگه اطاعت امر نشه خدای نکرده برین جهنم😑😂

خب صیغه هم هستا تو اسلام باسد رعایت کنین پس😂😂

یاشاسین آذربایجان💓✌

ب حرف شوهر تا اونجایی ک‌ خلاف حرف خدا نباشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.