2777
2789
عنوان

یه سوال

92 بازدید | 18 پست

دوستان کسی هست که کار با کامپیوتر رو خودش یاد گرفته باشه؟

یعنی هیچی نمیدونسته قبلش و خودش یاد گرفته

با اموزشهای تو نت یاد گرفتین یا همینجوری؟

من خیلی علاقه ای ندارم به کامیپوتر ولی اخیرا میبینم واقعا لازمه که بلد باشی و اینکه سیستمم بدجوری به مشکل خورده و کسی رو نمیشناسم که کمک کنه

بدجور کند شده و هیچ برنامه ای رو باز نمیکنه

من کلاس نرفتم خودم یاد گرفتم. هرخطایی و هرمشکلی رو نت سرچ میکردم درست میکردم. یه مدتم مغازه داشتیم عیب یابی نرم افزاریش با من بود خیلی دوست داشتم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلاس نرفتم خودم یاد گرفتم. هرخطایی و هرمشکلی رو نت سرچ میکردم درست میکردم. یه مدتم مغازه داشتیم ع ...

من خیلی وقته با سیستمم کار نکردم

ولی الان برای رفع مشکلش تو نت سرچ زدم یسری کارام کردم ولی انگار خیلی جواب نداده

نمیدونم چیکار کنم دیگه

آره  کارگاه های آنلاین و اینا هست تو تل و اینا زیاد میزنه یا دانشگاه های مختلف برگذار میکنن ...

مرسی عزیزم

شدیدا کند شده

یسری برنامه های روی دسکتاپ رو اصلا دیگه نشون نمیده انگار محو شدن

گفتم حتما مشکلش از ویروسه

یه ویروس کش دانلود کردم نصب کنم بدتر شد😑

من خیلی وقته با سیستمم کار نکردم ولی الان برای رفع مشکلش تو نت سرچ زدم یسری کارام کردم ولی انگار خی ...

ویندوز عوض کنی خیلی کمک میکنه. کندشدن سیستم بخاطر قدیمی بودن ویندوز و حجم برنامه هایی هست که روش نصبه. 

گاهی هم رم و هارد ظرفیتشون پایینه که باید ارتقاشون داد به شرطی که مادربورد ظرفیت داشته باشه. 

قدیمی بودن سیستم هم از دلایل کم شدن سرعته کلا هزارتا دلیل داره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ویندوز عوض کنی خیلی کمک میکنه. کندشدن سیستم بخاطر قدیمی بودن ویندوز و حجم برنامه هایی هست که روش نصب ...

سیستمم حقیقتش قدیمی شاید مال ۱۰ سال پیشه 

ولی ویندوزشو فکرکنم پارسال یا دوسال پیش عوض کردم

با این حساب باید عوض کنم درسته؟

سیستمم حقیقتش قدیمی شاید مال ۱۰ سال پیشه  ولی ویندوزشو فکرکنم پارسال یا دوسال پیش عوض کردم با ...

اره ویندوزش رو عوض کنید اگر خوب نشد باید ارتقای سخت افزاری پیداکنه.

مرسی عزیزم شدیدا کند شده یسری برنامه های روی دسکتاپ رو اصلا دیگه نشون نمیده انگار محو شدن گفتم حت ...

برو برنامه هایی که تو پوشه استارتاپ حذف کن

که وقتی سیستمو روشن میکنی بالا نیان

اون برنامه هایی هم که میگی تو دسکتاپ نمیاد برو تو سرچ بنویس بعد پیدا شدن کلیک راست بزن و بعدsend to desktop 

._.

مرسی از کمکت عزیزم🙏❤

خواهش میکنم🌹