2777
2789
عنوان

اگه خدای نکرده شوهرتون خیانت کنه واکنش شما چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 81 پست
آره عزیزم خیلی بهتر شدالبته من اصلا کاری نمی کردم که تمام مسأله مدام دوره شود.

خب خدا رو شکر. من تا حالا به شوهرم نگفتم اگه پا کج بذاری چه میکنم و چه نمیکنم

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من موقع خواستگاری گفتم  بهش گفتم هر اتفاقی افتاد تو زندگیمون باهات کنار میام جز خیانت،  و ...

منم دوست بودیم گفتم اگه هزار بار معتاد بشی ترکت میدم اگه فقیر بشی زیر صفر بشی باهات میمونم اما با خیانت نمیمونم اما دیگه بعد ازدواج نگفتم

تهش چی؟

ببینم اون چی کار می‌کنه 

اگر عذر خواهی کرد 

اشتباهش رو جبران کرد 

دلم رو دوباره به دست آورد که مثل قبل میشم 

ولی اگر هیچ کاری نکنه صد درصد متنفر میشم 

💗کاربری دست چندنفره 💗دنبال مچ گیری نباشید 💗
من یه مادرم که خیانت دیدم بدون هیچ پشتوانه ای موندم از موندنم پشیمون نیستم ولی حس پرنده ای رودارم که ...

خدا هیچ کس رو بی پشتوانه نکنه. خدا بهت صبر و آرامش بده

رویاپردازیای بعضیا خیلی قشنگه زندگی ولی قصه نیست واقعیته  خیانت با بودن بچه و نبودن حامی برابر ...

آره یه سری میگن جر میدم مردونگی میگیرم 🤣  

چطور همه چیزو به نامت زد؟ 😄

خودش گفت من كاري نكردم راستش😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

احتمالا اگه حتی بفهمم به کسی غیر من فکر میکنه ترکش کنم... البته شوهرم اینطوری نیست هرز نگاه کنه یا ک ...

منم یه بتی از حس شوهرم به خودم توی ذهنم هست که حتی فکر کردن به یه زن دیگه بت رو میشکنه

منم یه بتی از حس شوهرم به خودم توی ذهنم هست که حتی فکر کردن به یه زن دیگه بت رو میشکنه

برا منم همینطوریه شوهرم نگاهش پاکه و واقعا دوستم داره... ولی در این شرایط نمیجنگم برای موندن توی زندگیش. به نظرم لیاقتشو داره که خوشحال باشه

انشاالله خیر از زندگی و شوهرت ببینی

زنده باشي عزيزم❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

برا منم همینطوریه شوهرم نگاهش پاکه و واقعا دوستم داره... ولی در این شرایط نمیجنگم برای موندن توی زند ...

وقتی بچه داشته باشی شرایط فرق می‌کنه. باید یه کم جنگید . حد اقل واسه حق و حقوق خودت و بچه ها. حق بچه ها فقط مالی نیست. حقشون داشتن خانواده و تمام مزایای با خانواده و با پدر و مادر بزرگ شدن هم هست