2777
2789
عنوان

لطفاً بگید چه کنم

85 بازدید | 11 پست

من خیلی افسردگی دارم خیلی احساس پوچی دارم همش دوست دارم بمیریم زندگی خیلی برام غمگین شده هیچی خوشحالم نمیکنه حوصله هیچ کاری ندارم همش نا امیدم باید چه کنم من خیلی تصمیم میگیرم که ورزش کنم یا کتاب بخونم و به خودم برسم اما انجام نمیدم این دنیا خیلی برام بی ارزش هست واقعا نمیدونم باید چه کنم

شب چه حکایت قشنگیست ادم را وادار به فکر کردن به اونی میکنه که عزیزترینه:)

به نظرم رابطه ات رو با خدا نزدیک کنی خیلی بهتر بشی نماز و دعا و اینا حالت رو خوب میکنه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کن فردا اخرین روزیه که زنده ای به خودت برس چیز جدید یاد بگیر مهربون باش کارایی که دوس داریو ب ...

من خیلی تصمیم میگیرم به خودم برسم ورزش کنم من ۱۸ سالمه تنهام خانواده دارم اما همیشه حس تنهایی دارم

به نظرم رابطه ات رو با خدا نزدیک کنی خیلی بهتر بشی نماز و دعا و اینا حالت رو خوب میکنه 

من چجوری شدم امیدی ندارم و حوصله نماز و .. ندارم خیلی حس بدی دارم

من ۳۱ سال و مجردم ، همینجوری شدم  شما چندسال هستید و ایا متاهل یا مجردید ؟

۱۸ ساله م

من چجوری شدم امیدی ندارم و حوصله نماز و .. ندارم خیلی حس بدی دارم

ببین باور کن تمام این حالت ها واسه اینه از خدا دور شدی ما آدما وجودمون به خدا وابسته است ازش دور بشیم همچین حساسی میاد سراغمون ما وجودمون به خدا نیاز داره به نظرم شده به زور پاشو نماز بخون اگر میتونی حرم امام زاده ای جایی برو حالت عوض میشه باور کن 

به نظرم اعتقادات هم قوی کن جواب سوالاتت رو هم پیدا کن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ببین باور کن تمام این حالت ها واسه اینه از خدا دور شدی ما آدما وجودمون به خدا وابسته است ازش دور بشی ...

سعی میکنم