بچه ها من تو اقدام ب بارداری هستم دکتر گف چیزایه سنگین بر ندارو فلان ولی من امشب چیزه سنگین برداشتم و کمردر گرفدم از چی میتونه باشه ایا میتونه جلویه بارداری رو بگیره اگ بچه هم داشته باشم دیگ ب وجود نیاد با این چیزه سنگینی ک برداشتم🥺🥺کلا حسه سنگینی تو کمزم کردم خاک تو سرم چرا برداشم
بیخیال تروخدا فلج که نشدی چه ربطی داره من ماهی که باردار شدم کلی پله های آبشار کاشان رو بالا پایین رفتم
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
علت زایمان زودرست یا عفونت بوده یا نارسایی دهانه رحم بازم به چیز سنگین ربط نداره عزیزم نگران نباش
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است