2777
2789
عنوان

اقدام ب بارداری هستمم بیایینن😭

209 بازدید | 13 پست

بچه ها من تو اقدام ب بارداری هستم دکتر گف چیزایه سنگین بر ندارو فلان ولی من امشب چیزه سنگین برداشتم و کمردر گرفدم از چی میتونه باشه ایا میتونه جلویه بارداری رو بگیره اگ بچه هم داشته باشم دیگ ب وجود نیاد با این چیزه سنگینی ک برداشتم🥺🥺کلا حسه سنگینی تو کمزم کردم خاک تو سرم چرا برداشم

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍

انشاءالله که چیزی نیست.

ولی بعد از این رعایت کن

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال تروخدا فلج که نشدی چه ربطی داره من ماهی که باردار شدم کلی پله های آبشار کاشان رو بالا پایین رفتم 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

چیز سنگین کاریت نمیکنه اما این استرسه....

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
عزیزم قبلا زایمان زودرس شدم تو ۶ماهگی میترسم💔

زایمان کجا 

اقدام کجا 😕

حالا انشالله باردار شدی رعایت هاشو میکنی 

ولی اخه هیچی معلوم نیست چی میخواد بشه 🥴

شرایط زندگی  عفت کلام برام نذاشته   
بیخیال تروخدا فلج که نشدی چه ربطی داره من ماهی که باردار شدم کلی پله های آبشار کاشان رو بالا پایین ر ...

من مگ خوشم میاد اینطو بودنم؟؟ قبلا زایمان زودرس داشتم میترسمم

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
زایمان کجا  اقدام کجا 😕 حالا انشالله باردار شدی رعایت هاشو میکنی  ولی اخه هیچی معلوم ن ...

میدونم ولی همون ک هیچی معلوم نیس دکتر یه هفته استراحت داده برا اینک زود باردار بشم میگم کنسل نشه بازم این ماه😭

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
من مگ خوشم میاد اینطو بودنم؟؟ قبلا زایمان زودرس داشتم میترسمم

علت زایمان زودرست یا عفونت بوده یا نارسایی دهانه رحم بازم به چیز سنگین ربط نداره عزیزم نگران نباش 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

عزیزم تاپیکاتو خوندم.تو که انقدر اذیت میشی تو زندگیت و نمیذارن راحت زندگی کنی، بچه نیار .فقط چون دلت ...

الان کمی بهتر شده وضع زندگیمون:)ولی بدونه بچه هم ک نمیشه زندگی😔بچه خیلی دوس دارم

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍