2777
2789
عنوان

امشب مفلوک‌ترین و بیتاب ترینم...تنها

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 31 پست
من نمیخوام بگیرم...نمیخوام

اصلا ان شاالله که منفی بشه جواب ولی یک درصد هم بود اینطوری نکن عزیزم خیلی اشتباه میکنی اینطوری فقط خودت رو پیر میکنی بخدا که هیچی نیست تومور سینه خوش خیم هست معمولاً ان شاالله که اصلا منفی شه بخث من این هست انقدر غصه نخوری الکی.❤️

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا ان شاالله که منفی بشه جواب ولی یک درصد هم بود اینطوری نکن عزیزم خیلی اشتباه میکنی اینطوری فقط خ ...

دعام کن باشه....بگو خدایا رحم کن به دختراش... خدا میشنوه.... بگو خدایا یکی امشب داره تو زمینت جون میکنه بهش کمک کن

The trouble is you think you have timeBuddha
آنه....من حالم بده...من برای دخترام میترسم....آنه قلبم قلبم

عزیزدلم اولا که ان‌شاءالله خوش خیمه.. هنوز که چیزی نشده چرا غصشو بخوری گلم؟ 

بعدم ما تو آشناها‌ دو نفر بودن که سرطان سینه داشتن هردو نفر سینه شونو‌ برداشتن، یکیشون چند وقتی شیمی درمانی هم شدن و خوب شدن زود، روحیه خوبی هم داشتن. خدا روشکرررر که فهمیدی زود رفتی دکتر. بعدم این نوع سرطان دور از جون احتمال فوتش خیلییی کمه خوب میشن همه

اصلاااا نگران نباش ان‌شاءالله که خوش خیمه

چند وقت دیگه میخندی به این حالت میگی چقد بیخودی حال خودمو بد کردم اینکه چیزی نبود😄

هنوز هیچی نشده اصلا چرا باید نگران بدخیم بودنش باشی؟ جلوتر جلو غصه چیزیو نخور گلم، نود درصد اتفاقای بدی که بهش فکر می‌کنیم هیچوقت اتفاق نمی افتن

ان‌شاءالله دخترای گلت رو تو لباس عروسی ببینی مامان مهربون🥰

غصه نخوریا دیگه  

دعام کن باشه....بگو خدایا رحم کن به دختراش... خدا میشنوه.... بگو خدایا یکی امشب داره تو زمینت جون می ...

چشم عزیزم ولی تو هم آرامشت رو حفظ کن.❤️❤️

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️
عزیزم کی جوابش میاد؟؟  ایشالله که چیزی نیست  تو فکر نباش

جوابش اومد ... آزمایشگاه گفت فیبروآدنومه بدخیم نیست حالا فردا نوبت دکتر دارم ببینم چی میگه

جوابش اومد ... آزمایشگاه گفت فیبروآدنومه بدخیم نیست حالا فردا نوبت دکتر دارم ببینم چی میگه

خداروشکر خیلی خوشحال شدم برات عزیزم 

فیبرو ادنوم عادیه ته تهش اگه بزرگ بشه درش میارن ولی اصلا خطرناک نیست 

ی چیز دیگه نمیدونی غده ی لنفاوی زیر بغل چیه ؟

میشه فردا سونوی منو نشون دکترت بدی بعد بیای همینجا بهم بگی ؟ خیلی لطف میکنی 

ی چیز دیگه نمیدونی غده ی لنفاوی زیر بغل چیه ؟ میشه فردا سونوی منو نشون دکترت بدی بعد بیای همینجا به ...

غدد لنفاوی همه جای بدن وجود داره...گاهی بزرگ هستن که تو سونو دیده میشن گاهی کوچیک...بزرگیشونم نود درصد مواقع بی علته که مال تو همینه...گاهی هم در اثر یه عفونت کوچیک یا ویروس یا هر چیز ساده دیگه ای ممکنه یه مدت بزرگ و دردناک بشن...ذهنتو درگیر نکن بخاطر جواب سونوت که سالمه خدارو شکر کن و با آرامش بخواب