2777
2789

سلام وقتتون بخیر.... نمیدونم چقدر از من میدونین ولی بگمن حامله ام الانم خونه بابامم.... برای سیسمونی بابام یبار میگه آره یبار میگه بمنچه..... بعدم میخواد از تو دیوار و شیپور بخره من بچه اولمه وسایل نو میخوام بهم جهیزیه هم نداده.....تو خانواده شوهرم به اندازه کافی سرشکسته شدم بنظرتون چیکار کنم 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میان میگن بابات وظیفه ای نداره

اول اینکه پروفایل برا خودمه برندارید مرسی بعد از کلی گشتن به اصرار با شوهرم رفتیم تا اون طوطی که دوست داشتم بخریم خیلی خوشحال بودم اونروز یادمه صاحبش گفت چون دوسش داری بهت میدم چون میدونم خیلی علاقه داری بهش قول دادم خیلی مواظبش باشم بیشتر از چشمام اومدم خونه از خوشحالی خوابم نبرد اونروز روز ها گذشت ما بیشتر وابسته هم شدیم خیلی دوسش داشتم به داشتنش مغرور بودم تو شهر غربت رفیق تنهایی هام بود باهم بازی میکردیم قایم موشک و💔باهم میخوابیدیم شبا چندبار بیدار میشدم ببینم جاش خوبه سردش نباشه بخاری زیاد نباشه گرمش بشه اذیت بشه تا یکم بی‌حال میشد یروز کل دنیا رو سرم خراب میشد که جگر گوشه من چشه من خونه تمیز میکردم اون برام آواز میخوند من آشپزی میکردم برام آواز میخوند من آرایش میکردم اون روی شونم سر به سرم میزاشت گاهی از دستش عاصی میشدم ولی بازم شیرین بود اذیت هاش تا اینکه اونروز شوم رسید بنا به دلایلی که بهم ریخت فکرم اون پر زد رفت چقدر گریه کردم دنبالش گشتم الان بیشتر از ۴۰روزه رفته ولی من نمیتونم فراموش کنم شب روزم گریس من واقعا بدون اون مریضم اون برای من پرنده نبود عضوی از قلبم بود من واقعا نمیبخشم اونی که باعث شد بره💔😔هرروز از خدا میخوام برگرده خدا میشه یروز اونی که پیداش کرده زنگ بزنه بگه دلم به رحم اومد بیا پسش بدم بهت تموم اینارو با اشک نوشتم :)💔من یه دیوونه دلتنگم کاربری موفرفری سایت سابق 
چرا همسرت سیسمونی نمیخره

چون رسممونه خانواده دختر بخره واسه خواهرم خریده 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
وضع مالیش خوبه؟

آره میگه اول برای ی داداشم ماشین بخره بعد اگه شد من 

احترام پدر رو همیشه نگه دار عزیزم، کار بابا هم درست نیست. اما من که پدر و مادرم فوت کردن می گم بهتون که سکوت کن چیزی نگو پدر هر جه قدر هم شما رو اذیت کرد شما چیزی نگو بعدا متوجه می شی چی گفتم و بابا خودشون پشیمون می شن، انشالله روابطتون خیلی خوب و صمیمی بشه

آره دقیقا 

نداره واقعا

این رسمای  بیخود چیه

اگه هم بخره لطف کرده اصلا وظیفه نداره

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
چرا خونه پدرتی؟

بخاطر اینکه خونه خودم دوره و ویار شدید دارم هیچ کاری نمیتونم انجام بدم و یکمم جفتم پاییه استراحت مطلقم فعلا 

عزیزم منم بابام درحد چند دست لباس سیمونی بهم داد نه تخت نه کمد نه کالسکه نه گهواره ولی برا خواهرم تخت و کمد وسرویس قابلمه وهمه چی داد ....ناراحت شدم اما چه میشه کرد انشاالله که بچه ت سالم بدنیا بیاد غصه نخور 

نداره واقعا این رسمای  بیخود چیه اگه هم بخره لطف کرده اصلا وظیفه نداره

عزیزم رسم هر طایفه و شهری فرق داره من همون اول به بابام گفتم که اگه نمیتونی یا نمیخوای بخری بگو گفت میخرم ولی حالا داره دبه میکنه..... من خودم اجاره نشینم و سائل نوزادم گرونه آدم نمیتونه یهو بخره باید اول میگفت که یه فکری با شوهرم کنم نه الان که تا 7 ماه 3 ماه بیشتر نمونده

به نظرم وظیفه ای نداری برای خانواده شوهرت توضبح بدی چقدر رو میدید بهشون کلا خیلی سکوت کن اونجا هستی حریم بزار پدرتونم براتون سیسمونی تهیه کردن دستشون درد نکنه روی چشم شما نخریدن روی سرتون خدا به خودتون قوت بده تلاش کنین خودتون تهیه کنید و لذتش رو ببرید😍