2777
2789

من خیلی دوست دارم برم دکتر دوقلو باردار بشم

نظرتون چیه؟کار غلطیه؟

اگه حوصله داشتین درموردش اطلاعات بدین بهم مرسی

هر چیز که در جستن آنی ،آنی...😌

چون خطرناکه برای مادر

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

من رفتم دکتر فعلا هم باردارم تا ببینم دوقلو میشه یا نه؟ 

امضام لطفا🙏♥️♥️

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم دکتر فعلا هم باردارم تا ببینم دوقلو میشه یا نه؟  امضام لطفا🙏♥️♥️

بهترینا رو برات میخوام

امیدوارم دوقلو بشن نی نی های خوشگلت

هر چیز که در جستن آنی ،آنی...😌

ما خانوادتن دوقلو زاییم

دکتر سر بارداری اولم هم میگفت احتمالا دوقلویی باردادی .مرگممم بود که شکر خدا تک قل بود

سخته خیلی سخته .باید کمکی داشته باشی .مخصکصاهمسان که دیگه قربونخدا برم.ولی بزرگ میشن کیف میده

الان خواهر زاده های من دانشجو خستن باهم میرن باهم میان .این جا اون امتحان میده.این جا اون میره لباس میخره😂😂😂

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
بهترینا رو برات میخوام امیدوارم دوقلو بشن نی نی های خوشگلت

مرسی عزیزم😘😘

انشالله🙏♥️

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

من یدونه داشتم کولیک که داشت همش جیغ میزد فکرشون کن حالا دوتا باشن بچه که میاد همه وقتتو میگیره تا چند ماه اول وقت شونه کردن موهم نداری..تا میخوابه نمیدونی بخوابی برا جبران خستگی یا کارای موندتو بکنی..حالا فک کن دوتا باشن ..خرجاش که دوبرابر هیچ فک کن دوتا بچه رو بخوای از دستشویی بگیر هر یکرب هی دچنفر ببر بیار 

برای سلامتی بچه هام دعا کنین

چون خطرناکه برای مادر

خطرش کجاش بود🙄🙄🙄🙄🙄😐😐😐😐

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
دوقلو خیلی سخته  باهم گریه میکنن باهم شیر میخوان،باهم مریض میشن،باهم دستشویی میکنن،اینو میگیری ...

ما تمام دوقلوهامون یکیشون شیرمادری بود یکیشون شیر خشگی

چون واقعا نمیشه دوتا باهم 

مخصوصا همسان

حالا بچهها داداشم همسان نبودن .راحتتر بودن ولی همسان مصیبته واقعا

ما خانوادتن دوقلو زاییم دکتر سر بارداری اولم هم میگفت احتمالا دوقلویی باردادی .مرگممم بود که شکر خد ...

خدا حفظشون کنه♥️ من همسان دوست ندارم بنظرم برا خودشون سخته ... مثلا اگه یکیشون باهوش تر باشه یا یکیشون از اون مثلا تنبلتر باشه مدام با هم مقایسه میشن....

یه رمان خوندم دوتا دوقلو عاشق یکی شده بودن😂😂😂😂 

میگم خدایا اگه بهم دوقلو میدی یه دختر و پسر باشن🙏😁