2777
2789
عنوان

پز پز پز

85 بازدید | 8 پست

دیگه خز تر از ترکیه و دبی جایی هست :))؟

یکی از فامیلامون بعد از قرنی پاشدن رفتن ترکیه بخدا از ثانیه ثانیش داره استوری میذاره هیم مینویسه جای فلانی خالی تگش میکنه جاریشو تگ کرده میگه جای فرناز جون خیلی خالیه ایشالا قسمت شما وای😂ندید بدید بودنم سخته😂

که من از نیستی جانا     به عشق تو برون جستم

احتمالا اطرافیانش همون جاهای خز رو هم نمیتونن برن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خز که فک نکنم باشه ایشون داره پز میده بیش از حد😐

بخدا که خزه انقدر ملت رفتن گفتن وای ترکیه وای کوفت آدم حالش بهم میخوره😂 اینم که نمی دونم برق گرفتتش اونجا چشه😂

احتمالا اطرافیانش همون جاهای خز رو هم نمیتونن برن

چرا بابا اتفاقا این تنها کسیه که نرفته با جاریه البته دوستاشو نمی دونم ولی خب مثلا خواهر شوهراش همشون رفتن یبار باهم دسته جمعی رفتن ایتالیا 

بخدا که خزه انقدر ملت رفتن گفتن وای ترکیه وای کوفت آدم حالش بهم میخوره😂 اینم که نمی دونم برق گرفتتش ...

والا الان دیگه یه سفر به ترکیه کم کم ۱۰۰ میلیون خرج برمیداره هر کسی نمیتونه بره

ولی پست استوری تا یه حدیش عادیه این دیگه میخواد بسوزونه😂

از دل نرفت آنکه از دیده برفت
والا الان دیگه یه سفر به ترکیه کم کم ۱۰۰ میلیون خرج برمیداره هر کسی نمیتونه بره ولی پست استوری تا ی ...

نههه بابا بلیط نفری فوووقش ۶ میلیون دوازده میلیون پول بلیط هتلم که نگرفتن خونه یه بنده خدایی رو گرفتن مجانی خورد خوراکم دیگه فوقش ۸ تومن دربیاد ۱۰۰ میلیون برای کسیه که بخواد خیلی حال کنه😂اره ولی دیگه استوری خیلیه