2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم بهتر وزن بگیره

4441 بازدید | 33 پست

پسرم چهارده ماهشه .لاغره. چیکارکنم اشتهاش بهتربشه؟ غذاشم ما با سرگرم کردن ۉ اهنگ و اینا بهش میدیم اما خیلی سخت وزن میگیره. هنوز ده کیلو هم نشده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی عزیزم 

هریره پر بادوم و پر نشاسته خوشمزه براش درست کن بریز تو شیشه بخوره خیلی خوبه 

سوپ هم خوبه 

اگه چبز خوشمزه بهش بده تپل میشه 

بغضیا دسپختشون خوب نیست و اهمیت نمیدن واس همین بچه هاشون لاغرن 

بچتو بدی دست من یه ماهه برات مثل توپ میکنمش 

بچه ها ما همشون تپلن

تووعدهذهاش حریره بادوم بذارحنتما

زیر یکسال که بود سرلاک حریره بادام بهش میدادم پشتش دونه قرمز میزد اما با خود بادام شیرین مشکلی نداره. منم پودرمیکنم با سه شیره و پودرگردو و شیرخشک وسویق سنجد و سویق هفت جوانه بهش میدم. چیزای مقوی زیاد میدم. سوپاش خیلی کامل و مقویه اما بازم لاغره. گفتم شاید حجم غذایی که میخوره باید بیشتر بشه. خود برنج رو بصورت کته نرم هم نمیخوره غذای سوپی بیشتر میخوره. البته دندونه اسیاب هم هنوز نداره تازه میخواد دربیاره

شربت زینک و آهن مقدارشم از داروخانه بپرس. پوره سیب زمینی باکره. ماکارانی. فرنی

شربت زینک هم دادم الان دیگه نمیدم ناامید شدم ازش! ماکارونی میذارم دهنش گاهی چندلقمه میخوره اما بیشتر وقتا تفش میکنه بیرون.سیب زمینی اب پز میدم بهش دوست داره تقریبا. فرنی که نه بزرگ شده دیگه.

کلا همه چی بش میدم اما فک کنم باید اشتها اور خوب بخوره که حجم غذاش بیشتربشه. قطره آهنم میخوره

اخی عزیزم  هریره پر بادوم و پر نشاسته خوشمزه براش درست کن بریز تو شیشه بخوره خیلی خوبه  ...

نه به دست پخت نیست . وگرنه دست پخت منو مامانمم خیلی خوبه بهترین سوپا رو‌درست میکنیم.اگه اهمیت نمیدادمم که اینهمه راه امتحان نمیکردم. قلمه هم قالب ریختم فریز کزدم تو سوپاش بش میدم. برنجو اب کشک محلی میپزم یا برنج و ماست با کره. ازمایشم داده کم خونی نداره راهی نمونده که نرفتم. بچه منو بدن دستت کلافت میکنه چون اگه اهنگ نباشه که باهاش غذابخوره دهنشو سفت میچسبونه بهم حالا بهترین غذاهم باشه چه فرقی داره 

به سیب زمینی کره بزن به همه‌ی غذاهاش کره بزن. تعداد دفعات غذا رو بیشتر کن هردو ساعت. فقط فقط فقط به زور به بچه غذا ندید که کاملاً بر عکسش عمل میکنه. میوه هم برای اشتها خوبه 

.

نه به دست پخت نیست. وگرنه دست پخت منو مامانمم خیلی خوبه بهترین سوپا رو‌درست میکنیم. قلمه بش میدم. بر ...

خب اگه اینجوریه پس حتما واقعا نمیتونه بخوره 

دکتر بردی 

گفت هیچ مشکلی نداره؟ 

احتمال داره انگل داشته باشه؟ 

به سیب زمینی کره بزن به همه‌ی غذاهاش کره بزن. تعداد دفعات غذا رو بیشتر کن هردو ساعت. فقط فقط فقط به ...

مامانم گاهی به زور بهش میده میگه همینم ندم که هیچی نمیخوره. البته همیشه اینطور نیستا. گاهیم خیلی میخوره. مخصوصا محو اهنگ یا تبلیغات بشه. یعنی مطمئنم اگه هربچه ای جاش بود تا حالا توپول شده بود

خب اگه اینجوریه پس حتما واقعا نمیتونه بخوره  دکتر بردی  گفت هیچ مشکلی نداره؟  احتم ...

انگل علامت دیگه ای هم داره؟ اره چندبار دکتر بردم فوقش اشتها اور میدن. ازمایش خون هم داده مشکلی نبوده. برم بگم ازمایش انگل بگیرن؟