2777
2789

سلام خانمای گل من سینه هام بزرگ و افتاده شدن به گردنم آسیب رسیده باید عمل کنم ولی بعد دو سال میخوام بچه بیارم اگه تجربه دارین میشه بگین که بعد بارداری و شیردهی بازم مثل قبل میشه یا نه 

میترسم عمل کنم دوباره همون بشه فعلا شرایط بچه دارشدن نداریم که بگم اول بچه بیارم بعد عمل کنم از طرفیم مجبورم سینه هامو عمل کنم چون تومور فیبرواندوم ۶ سانتی هم داره میخوام همزمان عمل کنم

عمل معمولا بعد از شیر دهیه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترت خوب باشه میتونی شیردهی داشته باشی

دکتر بد که همینطوری عمل کنه، میزنه قطع میکنه.... وگرنه اگر خوب باشه میتونه .... سرچ کن دکتر خوب برو

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

دکترت خوب باشه میتونی شیردهی داشته باشی دکتر بد که همینطوری عمل کنه، میزنه قطع میکنه.... وگرنه اگر ...

از نزدیکان من بعد از عملشون بچه دار شدن و شیر دادن

همه چی بستگی به دکترت داره

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ینی یه مشاوره هم نرفتی ؟صدرصد سینه با زایمان و بارداری برمی گرده حتی اگه شیر هم ندی. برا کیست هم من ...

نه عزیزم چون تو شهر کوچیک زندگی میکنم فقط یه نفر این عملو انجام میده اینجا اونم جراح عمومیه تخصصش زیبایی نیست 

دکترت خوب باشه میتونی شیردهی داشته باشی دکتر بد که همینطوری عمل کنه، میزنه قطع میکنه.... وگرنه اگر ...

متخصص زیاد پیدا کردم که تضمین میدن واسه شیر دهی البته خودم و همسرم هیچکدوم نمیخوایم که بچه شیر خودمو بخوره اگه عمل کنم غدد شیری رو هم درمیارم الان مشکلم اینه که توی بارداری که سینه بزرگ میشه دوباره به این حال و روز دچار نشم خیلی عذاب آوره

فعلا تومورت عمل کن اون خیلی واجب تره شاید مجبور شی چند جلسه شیمی درمانی هم کنی محض احتیاط پس بهتر ...

نه عزیزم تومور خوش خیمه فیبرواندومه هیچ خطری نداره ولی خیلی بزرگ شده و باعث غیر قرینگی سینه هام شده واسه کوچیک کردنشم چون به گردنم آسیب زده دکتر ارتوپد گفت که سریع باید عمل بشه که به بقیه مهره ها آسیب نرسه

نه عزیزم تومور خوش خیمه فیبرواندومه هیچ خطری نداره ولی خیلی بزرگ شده و باعث غیر قرینگی سینه هام شده ...

بله عزیزم متوجه شدم

شیمی درمانی همیشه برای تومور بدخیم نیست

گاهی راهی هست برای برنگشتن مجدد تومور

چون در بعضی موارد شاید برگرده

بهتره همه حواست رو بدی به عملت

فعلا به به اون موارد دیگه فکر نکن

برام هیچ حسی شبیه تو نیست❤
متخصص زیاد پیدا کردم که تضمین میدن واسه شیر دهی البته خودم و همسرم هیچکدوم نمیخوایم که بچه شیر خودمو ...

آها

چون نوشته بودید بعد از بارداری و شیردهی 

فکر کردم دغدغه تون هست

موفق باشید