2777
2789

بابت عنوان شرمنده عصبی ام خیلی. تاپیک پربازدیدم خوندم بدتر شدم. تو روخدا مراقب بچه هاتون باشید به هیچکس اعتماد نکنید.  مورد دوم اینکه اگه بچتون مشکل رفتاری یا خشونت داره نزارید به بچه های دیگه اسیب بزنه درمانش کنید.   بچه اشنامون با فامیلاشون رفتن باغ.  یه پسر ده ساله از فامیلا بچه پنج ساله رو دور از چشم همه میندازه تو استخر 😢😢بچه رفته تو کما بعدش . بهش گفتن چرا این کارو کردی گفته حسادت میکردم.  دوتا خانواده که فامیل صمیمی و خیلی خوبی  بودن زندگیشون خراب میشه و بزن بزن تهدید دادگاه و شکایت  تو تاپیک  پر بازدیدم بخونید خیلیا تعریف کردن که این اتفاقا افتاده تو نزدیکاشون.  مراقب باشید خیلی. 

بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!

اینو رسما تو فامیل دیدم که به بهانه اینکه روح و روان بچه صدمه نخوره یا چه میدونم بچه‌ست نمی‌فهمه یا چون اصلا حوصله ندارن ولش میکنن هر کاری بخواد بکنه. خب منم باشم هار میشم

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

شاید عمدا نزدن چرا گناه بچه مردم و بشورم 

من یاد گرفتم تا تو موقعیتش نباشم قضاوت نکنم که خدای نکرده برا خودم اتفاق نیفته

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین عزیزم نباید بچه رو تنها گذاشت باید حواست باشه نباید از چشمت دور کنی نه اینکه یکی تو استخر پرت کنن نه بعضی وختا بچه خودشون خیلی کارا میتونن بکنن اشتباه از مادر پدره که دوتا بچه کوچیک اونم بغل استخر تنها میذارن 

شاید عمدا نزدن چرا گناه بچه مردم و بشورم  من یاد گرفتم تا تو موقعیتش نباشم قضاوت نکنم که خدای ...

عزیزم ناخواسته اسیب رسوندن خیلی فرق داره با سنگ زدن تو چشم بچه یا پرت کردنش تو استخر. اینکه ناخواسته نیست.  منم کسی رو قضاوت نکردم فقط گفتم به بچه ها یاد بدیم به کسی اسیب نرسونن و مراقب بچه هاشون باشن. یکی از کاربرا می‌گفت داداشو با چاقو زدن تو نوجوانی. واقعا اینا خیلی دردناکه. 

بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!

وای بچه جاریم بی نهایت اذیت میکنه و کسی نیس جلوشو بگیره تا یه حرفی میزنی میگه بزار بچم همه چیو تجربه کنه ..بچه اون یکی جاریمو هول داد سرش شکست همه دعواش کردن ک بچتو جمع کن تا ما جمعش نکردیم

بخاطر همین زیاد رفت و امد نمیکنم باهاش اصلا حوصله ادمای بیشعور رو ندارم

من بچم یکسالشه خیلیم شیطونه منتها جایی نمیبرمش تا یکم عاقل بشه ..یا اگه برم جایی خیلی مراقبم ک ضرری ب کسی نزنه 

کاش همه مادرا درک داشته باشن

کدوم تاپیک، ، من نخوندم چی شده 

پر بازدید هست

بعضی بچه ها بچه های دیگه رو میزنن زور میگن  پدرمادرشونم کمشون نمیگزه هیچ برخورد جدی نمیکنن

تو این زد و خورد ها هم میبینی یکیش میشه برای جبران نشدنی

می‌دونی ما ها خیلی خودخواهیم 

تا به خودمون صدمه ای نرسه کاری به چیزی نداریم

مثلا کتک زدن بچه یه چیزیه که مادر باید روش حساس باشه به همون اندازه که رو کتک خوردنش حساس

چند روز پیش رفتم میوه بخرم  مغازه دار نایلون یه خانوم رو پر کرد خانومه داد زد چرا از پایین پرکردی اونا دستمالی شدن از بالا پر کن بعد جالبه خودش چندتا میوه سوا کرد گذاشت تو نایلون!

خیلی جالبه ینی بقیه دستمالی کنن بده ولی این خانوم دستمالی کنه اشکالی نداره!

خیلی از بدی ها وشرارت ها  از خودخواهی و رعایت نکردن حقوق بقیه هس

از نظر اینا قانون تاوقتی خوبه که منافع یه عده رو حفظ کنه در غیر اینصورت عمل به قانون هیچه....

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
وای بچه جاریم بی نهایت اذیت میکنه و کسی نیس جلوشو بگیره تا یه حرفی میزنی میگه بزار بچم همه چیو تجربه ...

دقیقاً. بچه که گناهی نداره. تربیت خانوادس که روش تاثیر میزاره.

بعضی بچه ها بچه های دیگه رو میزنن زور میگن  پدرمادرشونم کمشون نمیگزه هیچ برخورد جدی نمیکنن ...

بله دقیقاً حق با شماست 

منم نخوندم ولی واقعا درست میگی 

بچه های این نسل نمیدونم چشونه مدام در حال ناله و نفرین پدر و مادر هستن این همه امکانات بده بهشون اخر جای دستت درد نکنه بچه های ناسپاسی در میان که پدر و مادر لعنت میکنند

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

رفتار پدر و مادر غلطه که بچه اینجوری میشه. 

من یک جا سرکار میرفتم دخترش خیلی اشغال و بیشعور بود

۳ ساله بود ولی باور کنید یک اشغال به تمام معنا بود. 

از قصد همه چیزو میشکوند کارایی میکرد که بقیه جواب بدن مثلا چیزی میشکوند اگر ازش میگرفتی جیغ و داد میکرد که چرا گرفتی اگرم نمیگرفتی میشکوند و بعد من یکبار خسارت دادم بابت دفعات بعدی ام سرزنشم کردن اخرشم کارمو ول کردم‌ 

کلی هم خانمه به من تهمت زد. که کارای بچه اشو توجیه کنه. همش میگفت بچه است. 

خب تو که میبینی بچه ات همه را به ستوه اورده برو دکتر ببین ببین چکار کردی به این روز افتاده. 

فقط از همه طلبکار بود که بچه من بچه است شما باید مراقبت کنید ولی نمیشد. 

چی بگم والا طفلک اون بچه بیچاره الان اوضاعش از اینم بدتر میشه