2777
2789
عنوان

بچهاااا بیاین کمکم کنید😐🥲🤝🏻

152 بازدید | 16 پست

یکی از دوستای دبیرستانم که قبلا خیلی صمیمی بودیم این رو بهم گفته😐🤝🏻ولی من یک سالی هست که باهاش قطع رابطه کردم

سر یک اتفاق🚶‍♀دیگه اصلا نتونستم باهاش مثل سابق باشم، کم کم رابطمون سرد شد و بعدشم کلا قطع

یک سالی هست اصلا باهاش حرف نزدم🙍‍♀

دلیت اکانت زدم، شمارم عوض کردم🙎‍♀که دیگه کلا راه ارتباطیی بینمون نباشه

ولی نمدونم از کجا شمارم گیر میاره😐😂دوباره پی ام میده

چند باری ام پی ام داد و زنگ زده، ولی جوابشو ندادم

با خودم گفتن دیگه شعورش میرسه که وقتی طرف جوابتو نمیده،آقا نمیخواد باهات حرف بزنه دیگه😑

واقعا دیگه نمیدونم چیکارش کنم و چی بهش بگم😶‍🌫️

راهنماییم کنید لطفا🫠💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید دوس داره که دوباره باهات رابطه صمیمی داشته باشه

من نمی خواهم از رویاهای خود صحبت کنم. من می خواهم آنها را نشان دهم(کریستیانو رونالدو)                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
هعی.. منم با دوستم قطع رابطه کردم الانم اون دوست جدید پیدا کرده و من تنهام

بنظرم تنهایی بهتر از این هست که با یکی دوست باشی، که اصلا درکت نمیکنه و نمیفهمتت🥲

بنظرم تنهایی بهتر از این هست که با یکی دوست باشی، که اصلا درکت نمیکنه و نمیفهمتت🥲

الان که موقع دانشگاه و مدرسه  و ایناس آدم تنهایی دلش میگیره و دوست صمیمیتم با یکی از دوستات