2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز می‌خوام برم بیکینی رو فقط میگه 200 فول بادی هم 1100 بعد پا 60 تومن به نظرم نرو مشکوکه

😳😳😳 200 بیکینی؟ 

بابا اینجا بیکینی و خط باسن 75ت

واقعا نون دلتون و میخورین ! اگه فکر کردین جایی دل کسیو شکوندین بی جواب میمونه کافیه ۱ سال صبر کنین ببینین همون بلا سر خودتون میاد...حتی بدتر:) 
چه دستگاهی؟! من الکساندرایت میرم به دستگاهم هست دیگه شاید دستگاشون یا اصل نیست یا چیز دیگه ای هست

نپرسیدم والا 

ولی یکی از اشناها میرفت راضی بود

390بود فول بادی واسه شهریور شد310

جلسه اولش 270 

اگ ینفر فول بادی معرفی کنی جلسه دو هم 270

😂اگه سه نفر معرفی کنی یه جلسه رایگان

واقعا نون دلتون و میخورین ! اگه فکر کردین جایی دل کسیو شکوندین بی جواب میمونه کافیه ۱ سال صبر کنین ببینین همون بلا سر خودتون میاد...حتی بدتر:) 
تا حالا چند جلسه رفتی؟

۴ جلسه الکس رفتم جواب نگرفتم. 

چندماه استراحت دادم و بعدش رفتم دستگاه دایود، البته ۴ جلسه شاتی و ۴ جلسه رولی. 

بعد از ۸ جلسه رفتم توو شارژ و دستگاهمو عوض کردم و الان با پلاتینیوم آیس لیزر میکنم. 

خدایا ایکاش کمتر می آفریدی ولی آدم تر می آفریدی                    
اسم دستگاه الکساندرایت بنظرم یکم بیشتر بگرد گرون بت میگه

دستگاه اصل قیمتش همین اگر اصل آمریکا باشه دستگاه که بعد 5 جلسه کامل موها از بین می‌ره ولی تا 8 جلسه باید ادامه بدی و بعدش هم هر 6 ماه یکبار شارژ