2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرم امام خمینی هم خوبه هم شلوغه هم اینکه میشه استراحت کنی ولی تفریحی نیست 

درست میگن برید حرم امام خمینی اگه فقط جای خواب امن میخواید

ما هر وقت اخر شب رسیدیم رفتیم اونجا 

بالا شهر  ماشینم داریم  تنها نیستم

هتل برین 

من یه دختر خوشبختم به دو دلیل اولش داشتن مامان بابای پایه، دومش پوست عالی و دماغ خوب، شاید اگ تک فرزند نبودم خوشبخت تر هم میشدم😊 اینم بگم ک من خوشم از چیزای دینی نمیاد پ لطفا وقتی چیزی میگم ک خوشت نمیاد ریپلای نکن وقتی خودت عاشق خدای عاشق امام های و....  دلیل نمیشه بقیه هم اینجوری باشن 

بچه ها مشکلم جای خواب نیست. میخواستم ببینم شبای تهران همه جا بسته میشه و نمیشه تفریح کرد یا مثل بعضی جاها (مثلا کیش) جاهایی هست که تا صبح باز باشه 

فک کنم نیست😁

مرسی از همگی❤️

بچه ها مشکلم جای خواب نیست. میخواستم ببینم شبای تهران همه جا بسته میشه و نمیشه تفریح کرد یا مثل بعضی ...

کیش فرق میکنه اونجا بخاطر گرمای بیش از حد مجبوری اون ساعت تفریح کنی...تهران نهایتش ساعت۲ دیگه همه میرن خونه🙂

جای مردان سیاست بنشانید درخت!!!تا هوا تازه شود...