2777
2789
عنوان

دوست پسرم سرد شده چیکار کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 34 پست

حدودا ۲ هفته دیگ درست میشه، فعلا در گیر مسائل شغلیشه، زیاد حوصله نداره، کم پیام بده ک حس دلخوریت و ثابت کنی...

ب زمان بسپارش.

هوا بد است، تو با کدام باد می‌روی؟چ ابر تیره‌ای گرفته سینه تو را ک با هزار سال بارش شبانه روز هم دل تو وا نمی‌شود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که مشکل داره شب روز آنلاینه بنظرت

اره عزیزم هست کسی ک اینطور باشه ( ب شخصه خودم )

هوا بد است، تو با کدام باد می‌روی؟چ ابر تیره‌ای گرفته سینه تو را ک با هزار سال بارش شبانه روز هم دل تو وا نمی‌شود.

[QUOTE=252460490]حدودا ۲ هفته دیگ درست میشه، فعلا در گیر مسائل شغلیشه، زیاد حوصله نداره، کم پیام بده ک حس دلخوریت و ث ...[/QUOT

یعنی دیگه ازش نپرسم چرا اینجوری شدی؟خب اگ من کار نکنم ن اون رابطه بدون هیچ دلیلی تموم میشه

[QUOTE=252460490]حدودا ۲ هفته دیگ درست میشه، فعلا در گیر مسائل شغلیشه، زیاد حوصله نداره، کم پیام بده ...

اره گلم پیام نده ب حال خودش ولش کن.

اگرم میبینی کاری نمیکنه برای همیشه ولش کن.

کسی ک تو اوج سختیش بازم بفکرت نیست همون بهتر ک نباشه...

احتمالا یا طرف قبلیش برگشته یا با یکی دیگه آشنا شده

خودت باهاش کات کن.اینجوری رو دلت نمیمونه و حس پیروز شدن داری

بعدشم استوری غمگین یا عکس غمگین نذار

همش عکسای شاد از خودت بزار ک مثلا رفتی بیرون داری خوش میگذروتی.تا بفهمه نبودنش و سرد شدنش به یه ورت هم نبود و نیست.شذه تو خلوتت ناراحت باش و گریه کن ولی تو ظاهر قوی و شاد باش.کم کم فراموشش میکنی.بعد یکی دو ماه هم با یکی دیگه آشنا شی که دیگه اصلا اون قبلی به خاطرات مبپیونده

پیامم داد بهت سین نکن.سینم کردی جواب نده.اینحور موقعا میبینن حالت خوبه الکی پیام میدن حالتو بد کنن

دخترا همه ناز هستن انسانای خاص هستن😝
ایشون یه آذریه ک یخورده ب آبان ممکنه کشیده باشه .آذریا هم تنوع طلبن هم رفیق باز .زیاد تحویلش نگیر .ب ...

من یه آذریم اما رفیق باز نیستممم اصلا.

افراد کمی دورمن.

احتمالا یا طرف قبلیش برگشته یا با یکی دیگه آشنا شده خودت باهاش کات کن.اینجوری رو دلت نمیمونه و حس پ ...

چی بگم دیشب بهش گفتم تو ک همش مشغول کارتی چطور انقد آنلاین میشی جدیدا گف چرا گفتم همیجوری گفت نترس خبری نیس