تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
ایران پنج ساله تحریمه هر چی ال جی و سامسونگه همه فیکه و چینی
دقیقا اینا ک تو بازاره همه فیکه
در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
میخواستم ساید بگیرم فریزرش کوچیک بود یخ ساز داشت کلی از فضای یخچال رو اشغال کرده بود حمل ونقلشم برای کسانی ک مستاجرن سخته در نتیجه دوقلو گرفتم
در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
عه راس میگی؟شمات چند خریدی>چجوریه؟آب شهری وصل میشه؟ یک سری ها میگن صدا و لرزش داره
پارسال ۳۸ میلیون
آره وصله
چیزی نداره نه صدا نه لرزش جاش تراز باید باشه
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
عه راس میگی؟شمات چند خریدی>چجوریه؟آب شهری وصل میشه؟ یک سری ها میگن صدا و لرزش داره
من دوو سی و دو فوت مدل ۳۳۴۰دارم ،اره صدا و لرزش داره،الان ۴۰تومنه،پارسال ۳۴خریدنم،به آب شهری وصل میشه، دوو و اسنوا یه کارخونه هستن،همینو بخر بهترین ساید نسبت به قیمت توی ایرانی هاس