2777
2789

کسی  این یخچالو داشته؟
بچها نظر سنجی کنید
نسب به اینکه ایرانیه گرونه انگاری 40 تومن
ولی میخام ببینم خوبه؟ 

اسنوا

یخچال منه

آره عالیه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایران پنج ساله تحریمه هر چی ال جی و سامسونگه همه فیکه و چینی 

دقیقا اینا ک تو بازاره همه فیکه

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

من جنرال استیل خریدم دو قلو عالیه .

میخواستم ساید بگیرم فریزرش کوچیک بود یخ ساز داشت کلی از فضای یخچال رو اشغال کرده بود حمل ونقلشم برای کسانی ک مستاجرن سخته در نتیجه دوقلو گرفتم 

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
عه راس میگی؟شمات چند خریدی>چجوریه؟آب شهری وصل میشه؟ یک سری ها میگن صدا و لرزش داره

پارسال ۳۸ میلیون

آره وصله

چیزی نداره نه صدا نه لرزش جاش تراز باید باشه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
عه راس میگی؟شمات چند خریدی>چجوریه؟آب شهری وصل میشه؟ یک سری ها میگن صدا و لرزش داره

من دوو سی و دو فوت مدل ۳۳۴۰دارم ،اره صدا و لرزش داره،الان ۴۰تومنه،پارسال ۳۴خریدنم،به آب شهری وصل میشه، دوو و اسنوا یه کارخونه هستن،همینو بخر بهترین ساید نسبت به قیمت توی ایرانی هاس

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
یکمی که میگی حدود پول یه لباس شوییه :) بعد تازه الجی با گارانتی هم نمیدن و سایدش هم نیست-ساید حدودا ...

ن بابا، پول دوتا از همین یخچالهای که میگی شایدم بیشتر 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
 من دوو سی و دو فوت مدل ۳۳۴۰دارم ،اره صدا و لرزش داره،الان ۴۰تومنه،پارسال ۳۴خریدنم،به آب شهری و ...

خیلی درگیرم که چی بخرم
با این قیمتا خارجی نمیشه خرید

یک سری هاهم میگن اینا ایارنیه اشغالیه به درد نمیخوره
صدا داره لرزش داره
منم بین اسنوا و دوو موندم
جی پلاسم دیدم البته