بچه_پاستوریزه مدیر استارتر عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 506 عنوان 🌺خانومای گلم...عزیزای دلم 203 بازدید | 33 پست ...گل خانوما...بگین ببینم اگه احیاناً بگوشتون برسه که ازوقتی آرد نونوایی کیسه هشتادتومن شده کیسه ای ششصد وچهل تومن😂 بعض نونواهای عزیز را شیطون گول میزنه😈جناب شیطون البته ..چون هیچی نباشه شیش هزارسال عبادت کرده..وآرد را به قیمت کیسه سیصدتومن..چارصدتومن ردمیکنند قنادی ونون فانتزی واونوقت نان فطیر دوتومانی در شهر زنجان میدهند ده تومن واندازه ش آب میره میشه قدکف دست...حالا شما دقیقاً چیکارمیکنین عزیزان دلم😁 ❤😘 سلام وارادت عزیزان 🍀 وقتتون خوش🙏 1401/06/22 | 10:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 39801 من درست منظورتومتوجه نشدم ولی ترجیح میدم خودم ازروستاگندم بخرم وبدم آسیاب وبعدش هم خودم نون درست کنم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بچه_پاستوریزه مدیر استارتر عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 506 من درست منظورتومتوجه نشدم ولی ترجیح میدم خودم ازروستاگندم بخرم وبدم آسیاب وبعدش هم خودم نون درست کنم 🌹ممنون گلبانو..اصل کار همین هست🌸 ❤😘 سلام وارادت عزیزان 🍀 وقتتون خوش🙏
بچه_پاستوریزه مدیر استارتر عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 506 من درست منظورتومتوجه نشدم ولی ترجیح میدم خودم ازروستاگندم بخرم وبدم آسیاب وبعدش هم خودم نون درست کنم 🌹حالا شما حساب کن اونقدر اعتبارمحلی نداشته باشی که روستا راهت بدهند عزیزم...اونوقت چکار میکنی 🌹 ❤😘 سلام وارادت عزیزان 🍀 وقتتون خوش🙏
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 39801 🌹حالا شما حساب کن اونقدر اعتبارمحلی نداشته باشی که روستا راهت بدهند عزیزم...اونوقت چکار میکنی 🌹 پدرومادرم روستایی هستن وپدربزرگم گندم میکاره خودمون هم اونقدری میشناسنمون که بخوان باقیمت پایین تربهمون گندم بدن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بچه_پاستوریزه مدیر استارتر عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 506 پدرومادرم روستایی هستن وپدربزرگم گندم میکاره خودمون هم اونقدری میشناسنمون که بخوان باقیمت پای ... ...چقدر خوب ...ایشالا همیشه سلامت وپاینده 🌿سایه شون بالا سر شما باشه عزیز🙏 ❤😘 سلام وارادت عزیزان 🍀 وقتتون خوش🙏
بچه_پاستوریزه مدیر استارتر عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 506 ...چقدر خوب ...ایشالا همیشه سلامت وپاینده 🌿سایه شون بالا سر شما باشه عزیز🙏 ..ساکن شهرزنجان هستین عزیز🌹 ❤😘 سلام وارادت عزیزان 🍀 وقتتون خوش🙏
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 39801 ...چقدر خوب ...ایشالا همیشه سلامت وپاینده 🌿سایه شون بالا سر شما باشه عزیز🙏 ممنونم .سلامت باشید💚 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بچه_پاستوریزه مدیر استارتر عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 506 ..ساکن شهرزنجان هستین عزیز🌹 ...زنجان ساکن هستین سلام خدمت هممه زنجانیهای بزرگوار برسونین عزیز🌸🙏 ❤😘 سلام وارادت عزیزان 🍀 وقتتون خوش🙏
بچه_پاستوریزه مدیر استارتر عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 506 ممنونم .سلامت باشید💚 ...لطف دارین..نامتون از پاسختون گویاترهست عزیز🌸صابره...یک کلام ..صبربایدکرد عزیز....🙏🌸 ❤😘 سلام وارادت عزیزان 🍀 وقتتون خوش🙏
بچه_پاستوریزه مدیر استارتر عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 506 ...لطف دارین..نامتون از پاسختون گویاترهست عزیز🌸صابره...یک کلام ..صبربایدکرد عزیز....🙏🌸 ...زنجانیها ذاتاً آدمهای سختکوش وصبوری هستن...وعزاداداری شون واسه حضرت سیدالشهدا(ع)معروفه... ❤😘 سلام وارادت عزیزان 🍀 وقتتون خوش🙏
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 39801 ...لطف دارین..نامتون از پاسختون گویاترهست عزیز🌸صابره...یک کلام ..صبربایدکرد عزیز....🙏🌸 😅😅😅 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 39801 ...زنجانیها ذاتاً آدمهای سختکوش وصبوری هستن...وعزاداداری شون واسه حضرت سیدالشهدا(ع)معروفه... نه من یزدیم .عزاداری های مااززنجانیهامعروفتره😅😍 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بچه_پاستوریزه مدیر استارتر عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 506 ...چقدر خوب ...ایشالا همیشه سلامت وپاینده 🌿سایه شون بالا سر شما باشه عزیز🙏 ...حالا عزیز دلها یه مسئله که گندم باشه واسه شما حله..فازبعدی تنورش را چیکارمیکنی ...توآپارتمان نُقلی سهری تنور کجا بوده عزیز🙏 ❤😘 سلام وارادت عزیزان 🍀 وقتتون خوش🙏
بچه_پاستوریزه مدیر استارتر عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 506 ...حالا عزیز دلها یه مسئله که گندم باشه واسه شما حله..فازبعدی تنورش را چیکارمیکنی ...توآپارتمان نُقل ... ...یعنی هرجور بخای حساب کنی..یک/هیچ به نفع جناب نونوای عزیز وزحمتکش ونون فانتزی پزی در میاد... ❤😘 سلام وارادت عزیزان 🍀 وقتتون خوش🙏