2777
2789
عنوان

به نامزدم بگم گوشی میخوام زشته

138 بازدید | 18 پست

بچه ها من گوشیم خیلی خراب شده خود نامزدمم میدونه وضع مالیشم خوبه.یه بار اوایل نامزدی گفت یه گوشی خوب باید برات بگیریم من خجالت کشیدم گفتم نه ممنون اونم دیگه حرفشو نزد تا الان که دوسال گذشته.ولی واقعا گوشیم خیلی قدیمیه تو فامیل خودشون که میرم همه اخرین مدل گوشی رو دارن اصلا روم نمیشه گوشیمو از میفم دربیارم حتی گوشی خودشم از من بهتره.ولی نمیدونم چی کار کنم بهش بگم؟میترسم بره گوشی متوسط بگیره من دیگه واقعا یه گوشی خیلی خوب میخوام بگیرم خودمم میتونم برا خودم بگیرم ولی میترسم ناراحت بشه یا عادت کنه.ولی روم نمیشه بهش بگم چطوری عنوان کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشیتو خاموش کن بزار تو کمد

با گوشی خاهری مادری کسی پیام بده بگو عشقم گوشیم سرع تعمیره هروقت درست شد بت پی میدم

خودش میفمه حرفشو پیش میکشه

اگرم نکشید میگی که تعمیراتی گفته دیگ درست بشو نیست عصرمیخام برم یکی بخرم

یسنام🦋🌸

دو سه بار جلوش بگو گوشیم خراب یا حرف برنامه ها پیش بکش بگو رو گوشی من دیگه جواب نمی ده بخواد بخره می خره 

نخرید و خسیس نیست مستقیم بهش بگو با حالت ناراحت بریم گوشی بخرم خیلی با این اذیتم 

دو سه بار جلوش بگو گوشیم خراب یا حرف برنامه ها پیش بکش بگو رو گوشی من دیگه جواب نمی ده بخواد بخره می ...

کاش خودش میگفت خیلی دلم میگیره وقتی میبینم اصلا به روی خودشم نمیاره