2777
2789

شوهرم اصلا نمیزاره موهامو رنگ کنم میگه مال خودت قشنگه میگه هر وقت موهات سفید شد بزار ولی من الان جوونم دوس دارم. عاشقق هایلایت هستم اما نامرد نمیزاره بهشم میگم که دیگه تو پیری این رنگای شاد و جوون پسند بهم نمیاد.

من اصلا از زرد اینا خوشم نمیاد دعا کنین قبول کنه شاید خنده دار به نظر بیاد اما آرزومه. 

اینارم از گوگل برداشتم 

خیلی دوس دارم این رنگارو 

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خییلی خوشگله 😍😍

از این مو رنگی های هایلایتی تیکه ای بزار لای نوهات اونا هم قشنگه 

منم موهام و رنگ نمی کنم .مشکی بیشتر بهم میاد.

کلی از این مو رنگی ها دارم اونا رو گاهی می زارم که خوبه.

وقتی رفتی آرایشگاه قیمت بهت دادن خودت پشیمون میشی از رنگ کردن😁

کلیمو میفروشم میدم فقط این بزاره بکنم

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

ببخشید ولی وقتی شما خودتون خوشتون نمیاد نباید همسرتون نخالفتی کنن شما ک برای اون زندگی نمیکنید 

درمورد امضاتون هم بایدبگم منم یه زمانی مپل شما بودم 

هرچی اون میگفت میگفتم چشم رنگ مو بزن چشم نزن چشم با مردا حتی ریپلای هم کردن ج ندی میگفتم چشم ولی تا یه جایی به خودت بیا چن بار زندگی میکنی ک قراره رنگ موی توی جوونی برات باشه ارزو؟ خودت یه بار روی پای خودت بایست و بگو میخام رنگ کنم همیننننن:)))))

عکس اولی سنو خیلی زیاد میکنه باز دومی و سومی بهتره چندسالته؟

۲۰ 

حالا نمیزاره که خودمم میخوام سنم بزرگ تر دیده شه 

ببخشید ولی وقتی شما خودتون خوشتون نمیاد نباید همسرتون نخالفتی کنن شما ک برای اون زندگی نمیکنید  ...

حرفتون درسته اخه نمیخوام به خاطر رنگ زندگیم داغون بشه ولی از یه طرفم دوس دارم انجام بدم راهکاری بلد نیستین؟ 

دور از چشمش  رنگ کن نهایت چند روز اول غر میزنه بعد عادی میشه براش

اوه عمرا این کارو بکنم خیلی قاطیه میزنه میکشه

۲۰  حالا نمیزاره که خودمم میخوام سنم بزرگ تر دیده شه

از منم کوچیک تری که

به خودت بیا یه مرد نباید بزاره توزنگ کردن بشه ارزوت حالا میخاد اون مرد هرکسی هم باشهههه ای بابا عصبی شدم تاپیکت رو دیدم