شنیدم میخواد بره زیر نظر نهادکتابخانه ها ممکنه موقتی باشه این مسئله
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مگه قراره ببندنش؟؟؟؟ چرا بهترین مکان تو هر شهریه خودم کل بچگیم تو کانون بود الانم دختر ۵ سالع م میره. بسیار محیط سالم و خوب و در عین حال شهریه های مناسب داره برای هر قشری
لینکت ابی نیست
من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم، تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
اینکه میخواد بره زیر نظر یک نهاد دیگه قطعا به منظور بسته شدن کتایخانه هاش نیست. مطمئن باش
ولی بله کانون سالهاست زیان ده هست بخاطر سیاست هاش که اصلا باعث جذب نیست و هیچ چیز جدیدی برای ارائه نداره. اصلا جذابیتی برای بچه ها نداره خود کانون و حتی کلاسهاش. عضو جدید هم خیلی کم وارد کانون میشه. بروز نیست و هنوز توی سالها پیش مونده. حتی مدیرانش هم که عوض میشن نتپنستن از این منجلاب بیرونش بکشن.
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
نه،دائمیه!خود کتاب خانه های کانون که مستقل هست تعطیل میشه
بعید میدونم این اتفاق بیفته چون نهاد کتابخانه ها خودش کارش ایجاد کتابخانه و ترویج فرهنگ کتابخوانی هست.
ببخشید برای عموم آزاده یا فقط عضویت باید داشته باشی؟
باید عضو کانون باشی بچه های ۷ سال به بالا