2777
2789

بچه ها من عروس هلندیم شبا به زور میزارمش توی قفس تا بخوابه،خوابش میاد ولی حاضر نمیشه بره توی قفس،نمیدونم مشکلش چیه،میخاد پیش من باشه

شما عروس هلندیتون شبا میزارید توی قفس؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مال منم دقیقا همینه😐

وایی جدی😬🥲😁

بخدا تازه گذاشتمش توی قفس همونم با یه زوری،دوساعته روی شونمه همونجا چرت میزنه دستمم میبرم نزدیکش نوک میزنه،شبا کلافم میکنه فقط

وایی جدی😬🥲😁 بخدا تازه گذاشتمش توی قفس همونم با یه زوری،دوساعته روی شونمه همونجا چرت میزنه دستمم ...

دقیقا همینه اینم😂

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
مال ما هم همینجور بود میرفت تو ابچکان میخوابید میرفت جلو تی وی میخوابید .از قفس فرارین کلا 

وایی اره یعنی همه جا میخوابه هاا ولی توی قفس نه

البته روزا میره توی قفس غذا میخوره اما شب که میشه نمیره

چکار کنیم بنظرت اینجوری ک نمیشه 😂😐💔 چند ماهشه؟

دقیقا نمیدونم دکتر گفت با آزمایش معلوم میشه ولی تازه بالغ شده زیر یکساله

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
الهی عزیزم میخاد بازی کنه .مال منم تا جوون داشت بیدار می موند دیگه بیهوش میشد    

وایی همین، یعنی روی شونه من همش داره خواب میره ولی بازم مقاومت میکنه شدیدددددد😅😂

میترسم بیارمش کنار خودم بخوابه یهو نصف شب بیوفتم روش😂