2777
2789
عنوان

با یک پدر خیانت کار چیکار کنم ؟

177 بازدید | 10 پست

از بچگی آنقدر آدم سخت گیری بود بهمون سر هرچیز کوچیکی استرس وارد میکرد که خیلی عذاب کشیدیم از استرس های زیاد آریتمی قلبی گرفتم الان با کوچکترین استرسی قلبم شدید درد میگیره  به خاطر فرار کردن از اون زندگی ازدواج کردم و حالا که می‌خوام کمی به آرامش برسم پدرم به روش های جدید داره عذابمون میده خیلی راحت به مادرم خیانت می‌کنه و میگه دارم به اون زن کمک میکنم اون زن هم از فامیلای خودشه ازشون متنفرم ولی همیشه دعا میکنم خدا هدایتشون کنه از پارسال درگیر اون موضوع شدیم با بدبختی با فشار های مامانم و ما علنی کاری انجام نمیده ولی میدونستم هنوزم باهاش در ارتباطه الان چند روز مامانم به خاطر مامانبزرگم رفته تهران و دوباره خیانت های بابام شروع شده فکر می‌کنه حالیمون نمیشه شب تا صبح خونه نیست شبا گوشیشو جواب نمیده  دردم آینه وقتی مامانم خونه نیست اون زن کثافطو میاره خونه یه بار از توی حموم برس در موهاشو پیدا کردم با شورتشو اشغال نکرده بود کثافط کاریشو جمع کنه واقعا کم آوردم الان خواهرم زنگ زد من تنهام بابا هنوز نیومده بهش زنگ زدم کجایی گفت پیش فلانیم یعنی آنقدر راحت با این موضوع برخورد می‌کنه بهش میگم نمیترسی مامان بفهمه نکن میگه اگه شما نگین نمی‌فهمه ولی خودش خیلی ضایع بازی در میاره بچه ها فقط بگین چیکار کنم آروم بشم یه راهکاری بدین قلبم از شدت استرس درد گرفته از خستگی چشمام باز نمیشه ولی خوابم نمیبره از فکر و خیال 😭😭 فقط لطفاً نفرین نکنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداااااااا😤😤😤😤حرصم گرفت😂

و منی که در تعجبم چرا پدرم با زنی وارد رابطه شده که یک دهم زیبایی تمیزی و سلیقه مامان منم نداره کلی هم سلیطس ای خدا عاقلشون کن 

این موقع شب مشاوره کجا بود آخه 

عزیزم مشکلی که شما تعریف کردی برای امشبتون نیست که فقط از قبل باید میرفتی مشاوره

الانم دیر نشده فردا برو

به نیت مادر شدنم یه☝🏻صلوات میفرستی؟ 😘 و لطفا اینکه لایکم نکن