2777
2789

سلام به دوستان من چند سال پیش یعنی حدودا ۳ سال پیش پدرم از دست دادم و ما سه تافرزندیم ۲ تا داداش با خودم که داداشام کوچیکن یعنی میگم کوچیک یکی ۸ یکی ۱۳  متاسفانه خانواده پدرم حق الارثشون از مال پدرم گرفتن و از همون اول مامانم وکیل گرفت اونجا من زیر سن قانونی بودم یعنی ۱۷ ولی الان دیگه بالایه سن قانونیم در ضمن من متاهلم و الان خونه خودمم  و اونجا تو عقد بودم  و میدونم مامانم و وکیلش دستشون تو یه کاسیه و  مامانم اونجا با وکیلش ازم وکالت تام گرفتن و حتی نزاشتن من برگرو بخونم  و همیشه مامانم میگفت نباید سهم الارثت بگیری وگرنه تو این خونه جایی نداری و میگفت جهازت به عنوان حق الارثت  مامانمم خیلی وکیلش قبول داره یعنی مرده بیشعور مخ مامانم زده و فعمیدم مامانم صیغش شده و همسایه هامونم فهمیدن و میگن این مرده کیه وقت و بی وقت حتی نصف شب میاد در خونتون  الان شوهرمم فهمیده میگه باید حقت بگیری من ارتباطم با مامانم خیلی خوبه مهربووونه تا زمانی که من لال باشم  و اینکه من به شدت ازش میترسم طوری که حاضرم م بمیرم ولی حقم طلب نکنم الانم شوهرم فشار میاره روم میگه حقت بگیر ولی مامانم اغرار نمیاد که ضیعس  مرده خیلی ساپورتشون میکنه از نظر مالی  من اول فکر میکردم مرد خوبیه الان فهمیدم داستان داره که خوبه چه خاکی بر سرم کنم کمکم کنید 

چطوری مادر آدم دنبال حق الارث دخترشه.این چه مادر دختری‌ هست

نه اشتباه میکنی من خودم دخترشم دنبال حق الارثمم یعنی دنبال نیستم ولی با کاری که مامانم کرده میخوام دنبال برم ولی میترسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میخوای ارث بگیری خوب شوهرت ازت نگیره اگه گرفتی به نام خودت باشه 

نه نمیگیره اصلا  الانم من میترسم از مامانم خیلی میدونم وکالت تامم ازم گرفتن هیچ غلطی نمیتونم بکنم  شوهرم مرد خوبیه الانم لج کرده چون فهمیده مامانم صیغه ادمی شده که معلوم نیست  چیه و کیه بعدم زن داره و دوتا بچه