2777
2789
عنوان

سلام زوووود بیاین دوستان

339 بازدید | 15 پست

میگم حیف نیست عمرمون بیهوده هدر بره دوستانمون گروه زدن نماز اول وقت نگذاری نماز قضا شه حیف..... 😢خواستین وارد گروه ما بشین باهم نماز. بخونیم نماز شب هم هرکس دوست داشت میخونه تاپیک قبلیمو لینک ورود هستخواسین عضو بشین خیلیا نماز نمیخوندن اومدن الان اول وقت شروع کردن میخونن ی

یاعلی

اینجا شده مسجد 😐 ول کنین دیگه هی تبلیغ گروه و سایت نماز و دین و... واسه اینا نمیشه گزارش زد؟😐

عزیزم با این حرفت روزی خودت پشیمون میشی چرااا با کراش  نمیدونم تجاوز اینا میزنن گزارش نمیزنین؟ 😏😏 نمیای نیا ولی اینجور اس هم نزار با حرفت چن نفر هم نگاه کننن بگن درسته 🙏

اینجا شده مسجد 😐 ول کنین دیگه هی تبلیغ گروه و سایت نماز و دین و... واسه اینا نمیشه گزارش زد؟😐

خب شاید کسی خواس وارد بشه به شما چهه؟؟شما برو گروه های خیانتو ببین 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من هر وقت موارد جن*سی دیدم گزارش زدم بسیجی جان اگرم کسیو ببینم با این چیزایی ک گفتی حمایت کرد خ ...

عزیزم من بسیجی نیستم  بزن ببینن تاکی میزنی ولی خودت ینی از همه لحاظ خوبین تو تاپیک زدناتون؟ 

والا من هر وقت موارد جن*سی دیدم گزارش زدم بسیجی جان اگرم کسیو ببینم با این چیزایی ک گفتی حمایت کرد خ ...

عزیزم دین هیچ ربطی به سیاست نداره چرا همه چی رو باهم قاطی میکنی و میگی ایرانی رو قبول ندارن 

کسی که دین مارو قبول نداره بره به درک

بولگاری ahw هستم🌸ففرج عنّا بحقهم فرجاًعاجلاً قریبا🌹
عزیزم دین هیچ ربطی به سیاست نداره چرا همه چی رو باهم قاطی میکنی و میگی ایرانی رو قبول ندارن  ک ...

انقد دینو قاطی سیاست کردن همه حالشون از دین هم بهم میخوره شده حرف عمروعاص که میگف هرجا کم اوردی گردن خدا بنداز...الان اینقد اینکارو کردن همه زده شدن از خدا و دین و نماز 

انقد دینو قاطی سیاست کردن همه حالشون از دین هم بهم میخوره شده حرف عمروعاص که میگف هرجا کم اوردی گردن ...

بله ولی هرکسی باید به عقل خودش رجوع کنه

بولگاری ahw هستم🌸ففرج عنّا بحقهم فرجاًعاجلاً قریبا🌹