2777
2789
عنوان

اولین حقوقمو چیکار کنم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 50 پست

هرچیزی که بهت کیف میده بخرررر

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمو بردم مغازه برا خودش شلوار پیراهن خرید برا مامانم قابلمه مس خریدم برا خواهرم و خواهرزاده ام ...

بیا بوست کنم 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

اول نیازها و چیزهایی که برات مهمه

مثلا اگه کارت طوریه که احتیاج به کفش خوب داری یا پیاده روی و ایستادن زیاد حتما یه کفش خوب بخر

اگه طوری هس موقع رفت آمد تو آفتاب هستی و ضد آفتاب و کلاه نداری بخر

ولی اگه همه چی داری و یادگاری میخوای ترجیح من ساعت و عینک هس 

یه کفش و کیف شیک 

یه فرم 

ادکلن 

اگه همه خوب رو هم داری طلا

الانم که باز رفت بالا

اولین حقوقم رو برای تولد شوهرم گوشی کادو گرفتم

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

من بودم یه مقدارش رو به یه نیازمند کمک میکردم به این نیت که حقوقم با برکت و زیاد بشه مابقیش رو هم یه چیز یادگاری میگزفتم که هر وقت ببینمش یاد اون روز و اولین حقوق و یه لبخند ناخوداگاه روی لبم بشه