2777
2789
عنوان

اولین درآمدم چه حس خوبیه+عکس💃🏽

1531 بازدید | 67 پست

من یه نوجوونم امروز اولین درآمدمو بدست آوردمم

تاحالا البته یسری کارای خورد ریز اینترنتی انجام داده بودم ولی این از هر دفعه بیشتر بود

واسه همه آرزو میکنم این موقعیتو💃🏽

بیاین اگه عکسی از اولین پولی که درآوردین یا اولین چیزی که با پول خودتون خریدین بفرستین +شغلتون بقیم انگیزه بگیرن💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موفق باشی 

واقعا خیلی خوبه شروع کنی از همین الان هرچند کم ی درآمد داشته باشی   اینجوری خیلی خوبه واسه ایندت 

کاربر پسر هستم                                                                  پسری از جنس  امید     یه پسر دهه هشتادی پر از هدف            من ب خاطر هدفم از خیلی چیزا زدم ک ب اینجا رسیدم از اینجا ب بعدشم لازم باشه از جونمم مایه میزارم ک به هدفم برسم، میشه واسه موفقیتم ی صلوات از ته دل بفرستی:)          

آفرییین خدا بیشترش کنه عزیزم😘😘

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂

درکت میکنم...حس خوبیه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

استارتر و خانم های دیگه کسی شغل اینترنتی بدون سرمایه میشناسه؟

منم میخوام🤫

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!