2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودمم ی مدت میخوردم اگ دکتر تجویز کرده و به دکتر اعتماد داری بده ولی این قرص اعتیاد اورده تحت نظر ...

فلوکستین اعتیادآوره؟ ://

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

فلوکستین اعتیادآوره؟ ://

از هوش مصنوعی پرسیدم اینو گفت

این که داروی فلوکستین جزو داروهای اعتیاد آور دسته بندی نمی شود، اما ممکن است منجر به وابستگی روانی بیماران شود. از سویی دیگر، بسیاری از بیماران ممکن است پس از قطع ناگهانی مصرف داروهای ضد افسردگی، علائم ترک را تجربه کنند که شباهت زیادی به علائم ترک اعتیاد دارد.

۳ ساااال مداوم؟اینا مگه برای مصرف ۳ ماه یا ۶ ماه نیست؟

بعضیا مقطعی می خورن 

بعضیا هم مثل پسرم دیگه ۳ سال طول کشید که خوب بشه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
از هوش مصنوعی پرسیدم اینو گفتاین که داروی فلوکستین جزو داروهای اعتیاد آور دسته بندی نمی شود، اما ممک ...

همه داروهای مربوط به اعصاب و روان رو نباید یکدفعه گذاشت کنار چون باعث بی قراری میشه نه فقط فلوکستین

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸