2777
2789

نمیشناسم

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متولد 65...5تا بچه داره

یا خدا😧

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

زیادی زر میزنه بچه اولم رو اوردم و دانشجو هستم و شاغل 

کل زندگیم رو هوا رفت ، همش استرس دخترم رو داشتم ، درسم هم نمیخوندم، همش هم باید میرفتم سر کار روزای زوج 

بعد خونه و زندگیم رو انگار بمب ترکیده بودن 🤦‍♀️ 

از شدت خستگی واقعا نمیدونستم چیکار کنم 

بعد این ۵ یا ۴ تا بچه داره بعد هم بلاگره هم دانسجو هم خونش تمیزه ؟ 

ااین کار گر میگیره خونه رو تمیز کنه ، درسشم با پول حله ، پرستار بچه هم داره ، غذا هم که وظیفش نیست از بیرون بگیره یا کارگر درست کنه

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .

نمیشناسم ولی مطمئن باش این بلاگرا اکثرا برای کارای خونشون ینفردارن مگ میشه هم ب خونه برسی بچه داری کنی غذادرست کنی یکسره هم گوشی ب دست باشی استوری بذاری

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚